Ελλάς το μεγαλείο σου: Φαντάροι διέκοψαν το ΔΣ του Βόλου για να ρωτήσουν τον Αχιλλέα Μπέο ποια Δημοτική Σύμβουλός... κάνει καλό σεξ!

Επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, που σημαδεύτηκε από αποχωρήσεις των συμβούλων της αντιπολίτευσης. 

Όλα άρχισαν την ώρα που ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος ενημέρωνε το σώμα για τη ΔΕΥΑΜ, όταν στην αίθούσα  μπήκαν στην αίθουσα δύο νεαροί που φορούσαν στρατιωτικές φόρμες και δήλωσαν ότι είναι από το στρατόπεδο «Γεωργούλα», έμαθαν ότι υπάρχει μια δημοτική «που κάνει καλό σεξ» και αφού έδωσαν ένα χαρτάκι με ένα τηλέφωνο στον δήμαρχο, αποχώρησαν.

Άμεση ήταν η αντίδραση του συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας Αλέκου Δούρα, που ζήτησε από τον δήμαρχο να καλέσει την Αστυνομία και τον κατηγόρησε ότι μετέτρεψε σε καρναβάλι το Δημοτικό Συμβούλιο, αφήνοντας αιχμές για προβοκάτσια της Δημοτικής Αρχής.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Ο δήμαρχος τόνισε ότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό και τόνισε ότι καταδικάζουν όλοι, τόσο την ενέργεια, όσο και τους ηθικούς αυτουργούς της, ενώ ζήτησε εκτός από την Αστυνομία να κληθεί και η Στρατονομία.

Λίγο αργότερα, στο Δημοτικό Συμβούλιο κατέφτασε αστυνομικός, στον οποίο ο δήμαρχος εξήγησε τι είχε συμβεί ενώ η θιγόμενη δημοτική σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας του έδωσε κατάθεση. Ο δήμαρχος, απευθυνόμενους προς τους συμβούλους της πλειοψηφίας ζήτησε να καταδικαστεί το περιστατικό, αλλά τόνισε ότι υπάρχει ηθικός αυτουργός που δεν είναι άμοιρος ευθυνών.
Να θυμίσουμε πως το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται λίγες μέρες μετά τη σκληρή αντιπαράθεση του Δημάρχου με δημοτική σύμβουλο, την οποία είχε αποκαλέσει "χοντρή" και για την οποία είχε αφήσει υπονοούμενα πως "κάνει πολύ καλό σεξ".
 
Πηγή: magnisianews.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ