Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Απίστευτο & όμως αληθινό: Διαφήμιση στη Ρωσία προκάλεσε.. 517 τροχαία ατυχήματα!

Το να συμβαίνουν περισσότερα από 500 ατυχήματα στο δρόμο εξαιτίας μιας διαφήμισης δεν είναι καθόλου συνηθισμένος και μάλλον ανησυχητικό. 

Όταν όμως τα ατυχήματα στο δρόμο συμβαίνουν επειδή οι οδηγοί βλέπουν μπροστά τους ένα προκλητικό μπούστο, τότε αυτό είναι εξαιρετικά.. προβληματικό.

Όπως γράφει η Daily Mail μία διαφήμιση τρέλανε τους Ρώσους οδηγούς με αποτέλεσμα να σημειωθούν πάνω από 500 τροχαία σε μία ημέρα. Η εικόνα με το γυναικείο στήθος τοποθετήθηκε στο πλαϊνό μέρος 30 φορτηγών που κυκλοφορούσαν στη Μόσχα. Το αποτέλεσμα όμως ήταν όπου περνούσαν τα φορτηγά να αφήνουν πίσω τους τρακαρισμένα αυτοκίνητα, αφού το θέαμα αποσπούσε την προσοχή των οδηγών.

Συνολικά αναφέρθηκαν 517 τροχαία, με αποτέλεσμα η αστυνομία να εντοπίσει όλα τα φορτηγά που κυκλοφορούσαν με τα περιβόητα στήθη και να απαιτήσουν την αφαίρεση της εικόνας. Επιπλέον, η διαφημιστική εταιρεία βομβαρδίστηκε από έξαλλους οδηγούς, οι οποίοι αφού συνήλθαν από την έκσταση στην οποία τους έριξε το υπέροχο γυναικείο μπούστο που είδαν, άρχισαν να ζητούν αποζημίωση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ