Creaid: 200 επώνυμοι Έλληνες δημιούργησαν 200 καταπληκτικές τσάντες - Αγοράστε τις - Τα χρήματα για τους γιατρούς του κόσμου!

Η Creaid, ένας νεοσύστατοs μη κερδοσκοπικόs οργανισμός, δημιουργεί και προσφέρει τη βοήθειά τηs στους Γιατρούς του Κόσμου.
 

Η Μαρίνα Βερνίκου, Πρόεδρος του σωματείου, προσκάλεσε 200 ανθρώπους από τον καλλιτεχνικό, τον επιχειρηματικό και τον δημοσιογραφικό χώρο να συμμετάσχουν σε μία προσπάθεια με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά μία κινητής μονάδας για τους Γιατρούς του Κόσμου.

Οι 200 συμμετέχοντες κλήθηκαν να σχεδιάσουν τη δική τους μοναδική Tote Bag, οι οποίες θα δημοπρατηθούν την 1η Απριλίου στο One Athens, ενώ η αντίστοιχη έκθεση θα ξεκινήσει τη λειτουργία της το Σάββατο 28 Μαρτίου και θα διαρκέσει μία εβδομάδα. Η πρόοδος της δημιουργίας των Tote Bags και όλες οι συμμετοχές, ανάμεσα στις οποίες είναι και οι Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Αλέκος Φασιανός, Παναγιώτης Τέτσης, Deux Hommes, Βίκυ Καγιά, Έλενα Κουντουρά, Αντώνης Ρέμος, θα είναι διαθέσιμες στο www.creaid.com, στην επίσημη σελίδα του σωματείου στο Facebook και στο Instagram.

Δείτε μερικές από αυτές:

Designed by Soprano Anastasia Zannis!

Designed by Demi Vezirouli, hand painted by artist Katerina Vagia!

Hand drawn by radio producer Afroditi Simiti!

Hand drawn by radio producer Afroditi Simiti!
Anchor woman Maria Houkli!
The secret bag! by fashion designer Apostolos Mitropoulos! The original bag is kept in a box inside this pouch made especially for CREAID. No one has seen the bag!

Basketball player Dimitris Diamantidis!

Designed by journalist Magda Liveri! Hand drawn by Stathopoulos!

Jewelry designer Marianna Petridi! @mariannapetridi
 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ