Νεκρός σε πάρτι… οργίων με θέμα τον James Bond: Έπεσε στην πισίνα την ώρα της κορύφωσης των καταχρήσεων‏!

Νεκρός σε πάρτι... οργίων με θέμα τον James Bond έπεσε ένας 35χρονος άνδρας, καθώς πνίγηκε στην πισίνα της υπερπολυτελούς κατοικίας αξίας 3 εκατομμυρίων δολαρίων στο Home Countries, σύμφωνα με την Dailymail.

«Ήμουν στον κήπο όταν ένα γυμνό ζευγάρι πήγε προς τη θερμαινόμενη πισίνα. Υπάρχει μια απότομη κλίση και ο άντρας ξαφνικά πήγε σε βαθύτερο σημείο και άρχισε να παλεύει στο νερό. Νόμιζα ότι έπαιζε αλλά μετά από λίγη ώρα άρχισε να ουρλιάζει η γυναίκα και τον είδα να βρίσκεται στον πάτο της πισίνας. Ο οικοδεσπότης πήδηξε μέσα και στον τράβηξε έξω αλλά ήταν πλέον πολύ αργά», σημείωσε μάρτυρας στη The Sun.

Ο 35χρονος ήταν νέο μέλος στα Radlett Adult Parties που διοργανώνει έναντι 50 λιρών ο επιχειρηματίας Richard Stanley και η Janet Harrison.

«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Άκουσα κάποιον να φωνάζει ότι είναι κάποιος στον πάτο της πισίνας. Υπήρχαν περίπου 12 άνθρωποι στο σπίτι εκείνη τη στιγμή και 6 από αυτούς ήταν στο νερό. Βούτηξα και τον έβγαλα έξω. Υπήρχε και μια νοσοκόμα και προσπαθήσαμε να τον επαναφέρουμε στη ζωή. Δεν σταμάτησα το CPR μέχρι που ήρθε το ασθενοφόρο και οι διασώστες διαπίστωσαν τον θάνατό του. Ήταν φρικτό και λυπάμαι για την οικογένειά του. Δεν είχαμε ποτέ ξανά μια τραγωδία σαν και αυτή», σημείωσε ο Richard Stanley.

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ