Η Άση Μπήλιου αναλύει τον αστρολογικό χάρτη του νεογέννητου μωρού της Ελένης: ''Είναι κορίτσι καριέρας - Θα μπορούσε να αντικαταστήσει τη μαμά της''!

Τον αστρολογικό χάρτη του νεογέννητου μωρού της Ελένης Μενεγάκη ανέλυσε on air η Άση Μπήλιου, αφού πρώτα έστειλε τις ευχές της στην παρουσιάστρια.

Η αστρολόγος, εξήγησε πως το κοριτσάκι της Ελένης, καρπός του έρωτα της με τον Ματέο Παντζόπουλο, είναι Κριός με ωροσκόπο Σκορπιό, το ακριβώς αντίθετο δηλαδή από την μαμά του, που είναι Σκορπιός με ωροσκόπο Κριό, το οποίο όπως λέει η Άση Μπήλιου είναι συμπληρωματικό, δείχνοντας την κληρονομικότητα που φαίνεται ακόμα και στους χάρτες.

Παράλληλα εξήγησε πως η χθεσινή ημέρα γέννησης του μωρού της Ελένης, ήταν η πιο τυχερή του τριημέρου με πολύ ωραίες όψεις!

«Το παιδί έχει ένα μεγάλο τρίγωνο που δείχνει προστασία και τύχη. Βλέποντας τον χάρτη θα έλεγες ότι είναι ένα παιδί που φαίνεται ότι θα έχει πολλή τύχη στην ζωή του, και μια οικογένεια που θα το αγαπάει πολύ. Έχει μια απίστευτη όψη Δία-Σελήνης. Η Σελήνη έχει να κάνει με την μάνα μας, με την παιδική μας ηλικία και την οικογένεια μας. Είναι πάνω πάνω στο ωροσκόπιο του, σε σύνοδο με τον Δία. Είναι η χαρά μου να το βλέπω στο ωροσκόπιο ενός ανθρώπου!»

Αυτά άκουσε και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, σχολιάζοντας αστειευόμενος πως η μικρούλα «θα είναι η επόμενη συνεργάτης μας αν κάποια στιγμή βαρεθεί η μαμά», με την Άση Μπήλιου να καταλήγει πως:

«Θα μπορούσε κάλλιστα γιατί είναι και κορίτσι καριέρας! Πραγματικά όμως, οι πολύ καλές της όψεις έχουν να κάνουν με το κομμάτι αυτό».

Πηγή: Star.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ