Σοκαριστική μαρτυρία φοιτητή της σχολής στου Ρέντη: "Θα γελάσετε τώρα για τελευταία φορά" είπε η 22χρονη και μαχαίρωσε 3 κοπέλες! (Βίντεο)

Θύμα bullying ισχυρίζεται ότι ήταν η 22χρονη σπουδάστρια της τεχνικής Σχολής του ΟΑΕΔ που επιτέθηκε με μαχαίρι την ώρα του μαθήματος σε τρεις συμμαθήτριές της. 

 

Το περιστατικό συνέβη στη Νοσηλευτική Σχολή του ΟΑΕΔ στην οδό Πέτρου Ράλλη, το απόγευμα της Πέμπτης. Λίγη ώρα πριν τελειώσει το μάθημα και ενώ όλοι βρίσκονταν στην αίθουσα, η μαθήτρια έβγαλε από την τσάντα της ένα μαχαίρι και επιτέθηκε κατά των συμμαθητριών της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 22χρονη ισχυρίζεται πως προχώρησε στην πράξη αυτή γιατί ήταν θύμα bullying στη Σχολή, χωρίς πάντως να διευκρινίζεται προς το παρόν εάν κατηγορεί τις συγκεκριμένες μαθήτριες πως της φέρονταν άσχημα. 

Πληροφορίες από την Ασφάλεια Πειραιά, όπου οδηγήθηκε μετά τη σύλληψή της η 22χρονη, αναφέρουν πως στα πράγματά της βρέθηκαν δύο μαχαίρια και ένα γράμμα. Εκεί η κοπέλα περιγράφει πως είχε γίνει δέκτης άσχημων συμπεριφορών στη Σχολή, ενώ τα ευρήματα υποδεικνύουν πως πιθανώς η κοπέλα να είχε σχεδιάσει την επίθεση αυτή.

Συμμαθητές της 22χρονης αναφέρουν πως πρόκειται για μια μικροκαμμωμένη κοπέλα, που δεχόταν πειράγματα για την εμφάνισή της γενικά από μαθητές στη σχολή.

Ο συμμαθητής της που την αφόπλισε, περιγράφει τις συγκλονιστικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν μέσα στην αίθουσα. Όπως λέει ξαφνικά η 22χρονη σηκώθηκε, είπε «τώρα θα γελάσετε για τελευταία φορά» και κρατώντας ένα μαχαίρι επιτέθηκε αρχικά σε μία κοπέλα. Στην συνέχεια εκείνος την χτύπησε με μια καρέκλα και βγήκε από την αίθουσα.  

Τι λέει στην μαρτυρία του ο φοιτητής

Ο αυτόπτης μάρτυρας του αιματηρού συμβάντος δήλωσε πως όλοι καθόντουσαν στην αίθουσα διδασκαλίας, όταν η νεαρή κοπέλα πλησίασε μία συμμαθήτριά της, έβγαλε ένα μαχαίρι από την τσάντα της και είπε: "Θα σας κάνω να γελάσετε τελευταία φορά, εσείς που γελάτε μαζί μου". 

Τότε η νεαρή σπουδάστρια χτύπησε με το μαχαίρι μία από τις τρεις κοπέλες και πριν προλάβει να μαχαιρώσει τη δεύτερη κοπέλα, ο 22χρονος συμφοιτητής της έσπευσε και την χτύπησε στο χέρι με μία καρέκλα, με αποτέλεσμα να πέσει το μαχαίρι κάτω. 

Τότε, ο νεαρός άρπαξε την τραυματισμένη κοπέλα και έτρεξε προς την έξοδο της αίθουσας, μαζί με άλλους έντρομους σπουδαστές. 

Όπως προκύπτει όμως από την έρευνα, η 22χρονη κοπέλα δεν σταμάτησε εκεί. Αντίθετα, μάζεψε το μαχαίρι από το πάτωμα και επιτέθηκε σε άλλες δύο κοπέλες, με αποτέλεσμα να τις τραυματίσει. 

Μέσα σε ένα κλίμα τρόμου και πανικού, οι περισσότεροι βγήκαν έξω από την αίθουσα, ενώ λίγο αργότερα η νεαρή δράστης συνελήφθη από περιπολικό της Άμεσης Δράσης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί βρήκαν στην τσάντα της νεαρής ένα κείμενο τριών σελίδων όπου ισχυρίζεται πως δεχόταν καθημερινά πειράγματα και κοροίδίες από τους συμμαθητές της για την εξωτερική της εμφάνιση. Περιγράφει μάλιστα συγκεκριμένα περιστατικά εκφοβισμού και με ημερομηνίες. 

Οι τρεις κοπέλες με τραύματα στα χέρια νοσηλεύτηκαν στο Αττικό Νοσοκομείο όπου τους έγιναν ράμματα στα τραύματα και αποχώρησαν για το σπίτι τους. Πρόκειται για μία ελληνίδα και δύο κοπέλες αλβανικής καταγωγής. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ