H ανήκουστη ιστορία μιας γάτας που πέρσι κέρδισε 3 εκ. ευρώ! Την λένε Choupette & έχει αφεντικό τον αυτοκράτορα της Chanel!

Έσοδα που ξεπέρασαν τα τρία εκατομμύρια δολάρια φέρεται να είχε η πλέον διάσημη γάτα του γνωστού σχεδιαστή μόδας και φωτογράφου Καρλ Λάγκερφελντ, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο «New York Magazine».

Βάσει των αιτιάσεων του εκκεντρικού σχεδιαστή, η γάτα του που ακούει στο όνομα Τσουπέτ αξίζει εκατομμύρια, καθώς πέρσι από δύο εμφανίσεις της ως… μοντέλο, κέρδισε 3,22 εκατομμύρια δολάρια (περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ).

«Η μία διαφήμιση αφορούσε γερμανικά αυτοκίνητα, ενώ η δεύτερη ένα ιαπωνικό προϊόν ομορφιάς. Δεν θα την άφηνα να διαφημίσει ζωοτροφές», δήλωσε ο κ. Λάγκερφελντ, ο οποίος παρομοιάζει την Τσουπέτ με το «κέντρο του κόσμου».

Φωτογραφία από καμπάνια γνωστής εταιρίας καλλυντικών

Συνεχίζοντας να μιλάει για το κατοικίδιό του, ο Γερμανός σχεδιαστής και φωτογράφος σημείωσε ότι η γάτα του δεν είναι ιδιαίτερα κοινωνική και προτιμάει να μένει πάντα μαζί του, ωστόσο τις ώρες που λείπει «δύο οικιακές βοηθοί παίζουν μαζί της, ασχολούνται με το λευκό της τρίχωμα και τις θεραπείες ομορφιάς για τα μάτια της».

Η τυχερή γάτα...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ