Επίθεση αγνώστων σε τηλεοπτικό βαν του OTE TV - Πέντε τραυματίες & χωρίς κάλυψη ο αγώνας Ηρακλής - ΑΕΛ!

Επίθεση απο ομάδα αγνώστων δέχτηκε πριν απο λίγη ώρα το βαν τηλεοπτικής μετάδοσης του OTE TV που βρίσκονταν έξω απο το Καυτανζόγλειο στάδιο για την μετάδοση του αγώνα Ηρακλής-Λάρισα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν 5 άνθρωποι που εργάζονταν μέσα στο βαν και να προκληθούν ζημιές.

Στην ανακοίνωσή του ο ΟΤΕ ΤV "καταδικάζει την επίθεση αυτή όπως και κάθε μορφή βίας", διευκρινίζοντας ότι οι εργαζόμενοι έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο όπου τους παρέχεται ιατρική φροντίδα και βρίσκονται υπό παρακολούθηση.

Ωστόσο, λόγω των ζημιών που υπέστη το βαν, δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί η μετάδοση του αγώνα.

Ο υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας, Θρησκευμάτων και αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, πήρε θέση για την επίθεση στο βαν του ΟΤΕ TV πριν από τον αγώνα Ηρακλής-Λάρισα, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό πέντε εργαζομένων στο συνεργείο, το οποίο ήταν επιφορτισμένο με την τηλεοπτική κάλυψη της αναμέτρησης.

Η γραπτή δήλωση του κ. Κοντονή έχει ως εξής:

«Ακόμα ένα σοβαρό επεισόδιο τυφλής οπαδικής βίας συνέβη σήμερα, με θύματα απλούς εργαζόμενους, τεχνικούς συνδρομητικού καναλιού, που δέχτηκαν επίθεση ενώ προετοίμαζαν την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα της Football League, Ηρακλή - ΑΕΛ.

Η Κυβέρνηση καταδικάζει αυτά τα νοσηρά φαινόμενα και διαβεβαιώνει τον Έλληνα φίλαθλο ότι, με το νομοθετικό της έργο, στόχο έχει να εξαλείψει τις γενεσιουργές αιτίες των παθογενειών που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ελπίζουμε όλοι να αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της κατάστασης και να στηρίξουν το νομοθετικό μας έργο, ακόμα και αν διατηρούν επιφυλάξεις για πτυχές του νομοσχεδίου». 

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ