4 διάσημες CEO's εξομολογούνται πως θα πάρετε προαγωγή! Αυτές ξέρουν & έφτασαν στην κορυφή!

Για να είσαι επιτυχημένη επαγγελματικά, θα πρέπει να είσαι ισορροπημένη και εσωτερικά, αφού η δουλειά πρέπει να είναι το μεράκι και η μεγάλη αγάπη σου. 

Πολλές φορές θα νιώθεις ότι πνίγεσαι, θα ντύνεσαι για να βγεις από το σπίτι με δυσκολία και θα ονειρεύεσαι ταξίδια σε ανεξερεύνητα μέρη αλλά το επάγγελμά σου θα πρέπει να είναι κάτι που σε γεμίζει ζωή και κουράγιο και όχι κάτι που σου πληρώνει απλά το ενοίκιο. Διαφορετικές γυναίκες με εκ διαμέτρου διαφορετικές προσωπικότητες και ασχολίες μοιράζονται με εμάς σκέψεις, στρατηγικές και πορίσματα που θα σε φέρουν πιο κοντά στην επαγγελματική καταξίωση αλλά και εκείνη την προαγωγή που φοβάσαι να διεκδικήσεις!


Jenne Lombardo, ιδρύτρια του Terminal Presents και συνιδρύτρια Made Fashion Week

“Χρειάστηκε να παλέψω για κάθε μικρή λεπτομέρεια που συνθέτει τη σημερινή μου επαγγελματική επιτυχία. Νομίζω πως είναι σημαντικό σε κάθε βήμα της καριέρας σου -μικρό ή μεγάλο- να είσαι εκεί οπλισμένη με αποφασιστικότητα και θέληση. Μάθε τα πάντα γύρω από τη θέση σου και γνώρισε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορεί γιατί είναι σίγουρο πως αποτελούν ο καθένας ξεχωριστά ανεξερεύνητους δρόμους. Δείξε την διάθεση για δουλειά και τη δημιουργικότητα που σε διακατέχει και άρχισε σιγά σιγά να ενισχύεις τη θέση σου στην εταιρία σου. Όσο πιο καλά υπηρετείς τους σκοπούς της, τόσο πιο κοντά στην αύξηση θα βρεθείς. Εάν η εταιρία θεωρεί πως ωφελείται από την μεταξύ σας σχέση τότε πίστεψέ με θα κάνει τα πάντα για να σε κρατήσει! Κάθε επιτυχημένος επιχειρηματίας ξέρει πως το παιχνίδι της επιτυχίας είναι παιχνίδι συνεργασίας!”


Lorna Borenstein, ιδρύτρια και CEO της εταιρίας Grokker

"H επιτυχημένη ισορροπία μεταξύ εργασιακού περιβάλλοντος και προσωπικής ζωής είναι κάτι που εύκολα λέγεται, αλλά δύσκολα τίθεται σε εφαρμογή. Μέρες που αφιερώνεις στον εαυτό σου, είναι μέρες που μακροπρόθεσμα ωφελούν και την επιτυχημένη εξέλιξη της καριέρας σου. Πρέπει να έχεις ξεκάθαρες προτεραιότητες και στόχους που θα οδηγήσουν σε συγκεκριμένα αποτελέσματα με μαθητική ακρίβεια. Εάν ο στόχος είναι η προαγωγή, τότε πρέπει να χτίσεις μία γέφυρα με συστατικά τη σκληρή δουλειά, την αυτογνωσία και τη δημιουργικότητα που θα οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Κάθε δράση έχει και μία αντίδραση, για αυτό και μόνο εάν καταλάβεις πως δουλεύει η επιτυχία, θα είσαι σε σχέση να σχεδιάσεις τη διαδρομή προς αυτή."

Jess Lee, CEO και συνιδρύτρια της εταιρίας Polyvore

“Το σημαντικότερο που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι χρήσιμη σαν άτομο στην εταιρία, όχι μόνο καλή στο αντικείμενό σου. Απόδειξε την αξία σου μέσω του εθελοντισμού και της ανάληψης καθηκόντων που θα έκανες εάν είχες πάρει ήδη προαγωγή. Εάν δουλεύεις σαν νικητής, τότε η προαγωγή είναι κάτι που σίγουρα θα βρεθεί στο δρόμο σου. Όχι επειδή έτυχε ή επειδή το κυνήγησες, αλλά γιατί το άξιζες!”

Christene Barberich, Editor-in-Chief στo refinery29, συγγραφέας και Style Stalking 

“ Η συζήτηση περί χρημάτων και αυτοεκτίμησης είναι ένα δύσκολο κεφάλαιο για τους περισσότερους από εμάς και ειδικά όταν αποκτά άμεση σύνδεση με το κεφάλαιο της καριέρας μας. Είναι όμως τόσο σημαντικό! Πήρα πολλά μαθήματα στη διάρκεια της καριέρας μου και δυσκολεύτηκα να ορθώσω το ανάστημά μου για να διεκδικήσω καλύτερες ευκαιρίες για εμένα αλλά και την ομάδα μου. Προτρέπω κάθε άτομο που δουλεύει δίπλα μου, να έχει το θάρρος να μιλήσει ανοικτά ως προς την προσφορά του στην εταιρία και το μισθό του. Ακόμα και εάν πρόκειται για κάτι που σε φέρνει σε δύσκολη θέση, κάνε προπόνηση τα λόγια σου σε μία φίλη! Η τέχνη της διαπραγμάτευσης χρειάζεται ηρεμία, στρατηγική και επιμονή, που δεν θα σου φανεί χρήσιμη μόνο στη δουλειά αλλά και τεχνική υψίστης σημασίας για ολόκληρη τη ζωή σου. Για αυτό, μία είναι η συμβουλή μου προς εσένα: Πάρε κουράγιο και ρώτα! Εάν δεν κάνεις την ερώτηση, η απάντηση δεν θα έρθει ποτέ!”

Πηγή: Madefigaro.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ