Νέες αποκαλύψεις για την ερωτική τραγωδία στη Σαλαμίνα - Ήταν έγκυος η γυναίκα του λιμενικού που τους βρήκε νεκρούς!

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία της Σαλαμίνας από το έγκλημα πάθους που σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης στην περιοχή Φοίνικας. Μια 44χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή με τραύμα στην κοιλιακή χώρα. Δίπλα της, ένας 35χρονος άνδρας είχε αφήσει την τελευταία του πνοή ύστερα από πυροβολισμό στον δεξί του κρόταφο. Το νεκρό ζευγάρι εντόπισε η σύζυγος του 35χρονου στο γκαράζ του σπιτιού τους...

Οι αποκαλύψεις που ακολούθησαν επέτειναν ακόμη περισσότερο το σοκ των κατοίκων του νησιού. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι δυο τους ήταν ζευγάρι, παρόλο που ήταν παντρεμένοι με άλλους συντρόφους.

Οπως φαίνεται, ο δεσμός τους ήταν η αφορμή αλλά και η αιτία για τον τσακωμό τους που σημειώθηκε το μοιραίο βράδυ της Τρίτης.Οπως έδειξε η αστυνομική έρευνα, ο 35χρονος πυροβόλησε την ερωμένη του και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του...

Τα δύο θύματα βρέθηκαν στο γκαράζ του 35χρονου, στην περιοχή Φοίνικας Σαλαμίνας μέσα στο αυτοκίνητο το οποίο ανήκει στον σύζυγο της 44χρονης.

Οι πρώτοι αστυνομικοί που έφτασαν εκεί βρήκαν τον άνδρα νεκρό στη θέση του οδηγού, με τραύμα στο κεφάλι και δίπλα του σε εμβρυακή στάση με τραύμα στην κοιλιά, επίσης νεκρή, τη γυναίκα.

Στα πόδια του βρέθηκε ένα πιστόλι μάρκας Γκλοκ, που όπως αποδείχθηκε ήταν υπηρεσιακό και κατείχε νόμιμα ο 35χρονος Λιμενικός. Στον χώρο εντοπίστηκαν δύο κάλυκες. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά που έχουν αναλάβει την υπόθεση είναι πλέον βέβαιοι ότι πρόκειται για μια δολοφονία και μια αυτοκτονία, αποκλείοντας το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και τρίτο άτομο.

Παρόλο που οι σύζυγοι των δύο εξετάστηκαν το ίδιο βράδυ από τους αξιωματικούς, δεν προέκυψε σε βάρος τους επιβαρυντικό στοιχείο.

Ωστόσο, οι ειδικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο του ατυχήματος, ο 35χρονος δηλαδή να έβγαλε το όπλο του για να φοβίσει τη γυναίκα και κατά λάθος πυροβόλησε, κάτι που ο ίδιος δεν άντεξε και αυτοκτόνησε.

Ο 35χρονος υπηρετούσε στο Λιμενικό και συγκεκριμένα στην Ομάδα Υποβρύχιων Καταστροφών, στις αερομεταφερόμενες δυνάμεις. Είχε παντρευτεί πριν από έναν χρόνο και ζούσε με τη γυναίκα του σε μονοκατοικία στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου στον Φοίνικα Σαλαμίνας.

Οδοντοτεχνίτης
Η 44χρονη εργαζόταν ως οδοντοτεχνίτης και ήταν γνωστή με την επαγγελματική της ιδιότητα στο νησί. Ηταν επίσης παντρεμένη και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών.

Οι δυο τους φέρεται να είχαν δεσμό από το 2012, πριν ακόμη δηλαδή ο 35χρονος ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με άλλη γυναίκα. Ανθρωποι από το νησί που γνώριζαν το ζευγάρι αναφέρουν ότι είχαν πολλές φορές προσπαθήσει να χωρίσουν, χωρίς να τα καταφέρουν.

«Παρόλο που η Π. έδειχνε πολύ χαρούμενη και κοινωνική, ήταν δυστυχισμένη γιατί ήθελε με κάποιον τρόπο να τελειώσει αυτήν την κατάσταση που τούς είχε κουράσει. Οσο κι αν είχαν προσπαθήσει, ωστόσο, δεν είχε αποτέλεσμα και παρέμεναν μαζί σε βάρος των οικογενειών τους», είπε στο «Εθνος» φίλος των μοιραίων εραστών.

ΕΛ.ΑΣ.
Ερευνες για τις αιτίες της τραγωδίας

Λίγοι γνώριζαν για τον παράνομο δεσμό του 35χρονου με τη 44χρονη οδοντοτεχνίτη.

Οι περισσότεροι γείτονες του άνδρα στον Φοίνικα ανέφεραν ότι ο 35χρονος και η γυναίκα του ήταν πολύ αγαπημένοι και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο λιμενικός διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις.

Οπως είπαν μάλιστα, τον τελευταίο καιρό, το ζευγάρι ήταν χαρούμενο γιατί η γυναίκα περίμενε το πρώτο τους παιδί.

Οσοι ήξεραν για τον παράνομο ερωτικό δεσμό, μιλούν για μια σχέση πάθους και έντονων συναισθημάτων.

Τι ήταν όμως αυτό που όπλισε τον 35χρονο το βράδυ της Τρίτης; Αυτό είναι ένα ερώτημα που απαντάται με πολλές εκδοχές, αφού στην πραγματικότητα αυτό αποτελεί θανάσιμο μυστικό των θυμάτων.

Σενάρια
Σύμφωνα με ένα σενάριο, η 44χρονη φέρεται να είχε αποκαλύψει στον σύζυγό της ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση.

Αυτός ήταν και ο λόγος που θέλησε να συναντηθεί με τον 35χρονο, προκειμένου να αναζητήσει λύση στο αδιέξοδό της.

Μία εκδοχή θέλει τη 44χρονη να ζήτησε από τον εραστή της να διακόψουν τη σχέση τους και εκείνος τυφλωμένος από το πάθος τη σκότωσε και αυτοκτόνησε.

Η δεύτερη εκδοχή αναφέρει ότι η η 44χρονη ήταν αποφασισμένη να διαλύσει τον γάμο της και πίεζε τον 35χρονο να κάνει το ίδιο, κάτι που ωστόσο δεν ήθελε.

Την ίδια στιγμή, δεν μπορεί να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο του ατυχήματος.

Το τι ακριβώς έγινε στη συνάντηση αυτή αποτελεί αντικείμενο έρευνας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά που ανέλαβε τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ