Έγκυος η ηθοποιός Φαίη Ξυλά μετά από 6 χρόνια γάμου - Έτσι εξηγείται η αντικατάστασή της στην παράσταση "Φον Δημητράκης"

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας ζουν η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, καθώς ετοιμάζονται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς. 

Σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά», η εγκυμοσύνη της ηθοποιού ήταν και ο λόγος αποχώρησής της από την θεατρική παράσταση «Φον Δημητράκης» και της αντικατάστασής της από την Τζωρτζίνα Λιώση.

Πριν από περίπου ένα χρόνο, η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της είχε δηλώσει: «Ναι, το λέμε, κάποια στιγμή θα έρθει. Είναι πολύ δικό μας θέμα το πότε θα κάνουμε ή αν θα κάνουμε παιδί, δεν νομίζω ότι αφορά κανέναν. Εννοείται ότι το παιδί είναι ευτυχία, και αν ποτέ έρθει, θα το καλοδεχθούμε».

Η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος έγιναν γνωστοί από την σειρά «Τα μυστικά της Εδέμ», παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2009, στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στη Βάρκιζα, με κουμπάρο τον Λάκη Λαζόπουλο, επί χρόνια φίλο του γαμπρού και συμπατριώτη της νύφης.

Μάλιστα, έχουν να θυμούνται και να λένε για την συγκηνιτική πρόταση που έκανε ο Γιαννακόπουλος, όταν στο τέλος της παράστασης «Ο Μπακαλόγατος» της ζήτησε να τον παντρευτεί,μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θεατών που ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ