Με ήλιο και ζέστη το ψήσιμο του οβελία σε όλη τη χώρα - Στους 22 βαθμούς ο υδράργυρος!

Κυριακή του Πάσχα σήμερα και σε ολόκληρη τη χώρα προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες μόνο νεφώσεις. 

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί 6 μπ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι. Οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν περαιτέρω άνοδο και θα φτάσουν στη Δυτική Ελλάδα τους 22 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 20 με 21 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 16 με 18 βαθμούς.

Τη Δευτέρα του Πάσχα 13/4 το σκηνικό του καιρού θα παραμείνει το ίδιο με τις θερμοκρασίες να σημειώνουν μικρή περαιτέρω άνοδο και τους ανέμους στο Αιγαίο να μην ξεπερνούν τα 5-6 μπ.

Αττική

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριο καιρό θα έχει σήμερα και η Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Με εξαίρεση τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες που θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο το θερμόμετρο θα δείχνει 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα νότια βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σε Κυκλάδες και Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα στα νότια 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός τη Δευτέρα του Πάσχα

Αρχικά αίθριος θα είναι ο καιρός τη Δευτέρα του Πάσχα. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογο μεταβολή. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ