Πάσχα στη Μύκονο έκαναν ο Αντώνης Ρέμος & η Υβόννη Μπόσνιακ - Δείτε το τρυφερό φιλί αγάπης που αντάλλαξαν στην Ανάσταση! (Βίντεο)

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ πέρασαν το Πάσχα στην Μύκονο μαζί με το τριών μηνών κοριτσάκι τους, που ήρθε στον κόσμο ανήμερα την γιορτή των ερωτευμένων. 

Το ζευγάρι επισκέφθηκε την Μεγάλη Παρασκευή το μοναστήρι της Παναγίας Τουρλιανής στην Άνω Μερά, όπου η κάμερα του Mykonos Live Tv εντόπισε τον τραγουδιστή να σιγοψέλνει κατά την διάρκεια της Ακολουθίας του Επιτάφιου Θρήνου. 

 

Την Αναστάσιμη Λειτουργία του Μεγάλου Σαββάτου, ο δημοφιλής ερμηνευτής και το πανέμορφο μοντέλο από την Κροατία την παρακολούθησαν στην Παναγία την Πανάχρα στην Χώρα της Μυκόνου, όπου και πάλι η κάμερα του Mykonos Live Tv ήταν παρούσα και τους κατέγραψε να ανταλλάσσουν το φιλί της αγάπης την ώρα της Ανάστασης. 

Μετά το Χριστός Ανέστη, το διάσημο ζεύγος δείπνησε στο γνωστό εστιατόριο Κουρσάρος, όπου δεν κάθισαν για πολύ, καθώς ο...«χαζομπαμπάς» Αντώνης δεν έβλεπε την ώρα να βρεθεί κοντά στην αγαπημένη του κόρη Ελένη και να δώσει και σε εκείνη το φιλί της αγάπης. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ