Ολοκληρώθηκε η έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου για το μεταναστευτικό στη σκιά των δηλώσεων Χριστοδούλου!

Ολοκληρώθηκε, έπειτα από περίπου τρεις ώρες, η έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για το μεταναστευτικό πρόβλημα, που πραγματοποιήθηκε στη σκιά των δηλώσεων της αναπληρώτριας υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασίας Χριστοδουλουπούλου ότι «δεν υπάρχουν μετανάστες στο κέντρο, απλά λιάζονται».

 

Το μεταναστευτικό πρόβλημα αποτέλεσε ένα από τα θέματα που συζήτησαν νωρίτερα σε συνάντηση στο Μαξίμου ο πρωθυπουργός με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, ο οποίος και ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει σύσκεψη για το θέμα με τη συμμετοχή των συναρμόδιων υπουργών.

Στη σύσκεψη μετείχαν οι υπουργοί 

- Χριστοδουλοπούλου Τασία, αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής 
- Πανούσης Γιάννης, αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη
- Δρίτσας Θόδωρος, αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας

Επίσης, συμμετείχαν οι
- Αθανασόπουλος Αθανάσιος, ναύαρχος Λιμενικού και
- Πατρινός Νικόλαος, υπαρχηγός Β’ Λιμενικού

Στη σύσκεψη κλήθηκε και ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, τον οποίο εκπροσώπησε ο ειδικός σύμβουλός του Αριστείδης Καλογερόπουλος.

Νωρίτερα, στη διάρκειας 1,5 ώρας σύσκεψη, Τσίπρας και Καμμένος συζήτησαν και για το σημερινό ταξίδι του υπουργού Εθνικής Άμυνας στη Μόσχα.

Ο κ. Καμμένος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι το πρόβλημα με τους μετανάστες θα αντιμετωπιστεί ενώ αναφερόμενος στα περί τρομοϋστερίας έκανε λόγο για προβοκάτσια εσωτερικού και εξωτερικού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ