Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Ανήκουστο επεισόδιο στη Ζάκυνθο: 700 κυνηγοί έριξαν γιαούρτια & αυγά σε κλιμάκιο θηροφυλάκων!

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε στο λιμάνι της Ζακύνθου από περίπου 700 κυνηγούς οι οποίοι περίμεναν με άγριες διαθέσεις το κλιμάκιο της θηροφυλακής, που έφτασε στις 09:30 με το πλοίο της γραμμής, για να πραγματοποιήσει ελέγχους, καθώς τον Απρίλιο το κυνήγι απαγορεύεται.

Όταν το αυτοκίνητο της αντιπροσωπείας των θηροφυλάκων κατέβηκε από το πλοίο, μεγάλη μερίδα των κυνηγών άρχισε τις αποδοκιμασίες πετώντας αβγά και γιαούρτια.

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων στην περιοχή, για 10 λεπτά τα «αίματα άναψαν», ωστόσο, με την παρέμβαση του δασάρχη Ζακύνθου και την επέμβαση ορισμένων πιο ψύχραιμων κυνηγών αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Για να απομακρυνθεί το αυτοκίνητο της θηροφυλακής από το λιμάνι χρειάστηκε επέμβαση του Λιμεναρχείου και της Αστυνομίας.

Το κυνήγι τον Απρίλιο για τους Ζακυνθινούς κυνηγούς αποτελεί παράδοση γι' αυτό στο νησί αναμένονται, τις επόμενες δύο εβδομάδες, 14 κλιμάκια της θηροφυλακής για να πραγματοποιήσουν ελέγχους ώστε να εφαρμοστεί κατά γράμμα ο νόμος.

Στις 2 το μεσημέρι, έχει προγραμματιστεί συνάντηση στο δασαρχείο Ζακύνθου ανάμεσα στον δασάρχη Ζακύνθου κ. Θωμόπουλο, το κλιμάκιο των θηροφυλάκων και αντιπροσωπεία των κυνηγών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ