4 μοναδικά beauty tips για πόδια όπως αυτά των top models... χωρίς γυμναστική!

Tα hot tricks για τέλεια πόδια που δεν έχουν σχέση με γυμναστική. 

 

Προς το παρόν.

Πώς θα αποκτήσεις τέλεια πόδια; Η καλύτερη συμβουλή που έχουμε να σου δώσουμε είναι να «δουλεύεις» και να προσπαθείς να αναδείξεις την καλύτερη εκδοχή του σωματότυπου που ήδη έχεις. Ωστόσο, γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι για τις περισσότερες από εμάς να δούμε άμεσα αποτελέσματα.

 

Γιαυτό σου αποκαλύπτουμε όλα εκείνα τα top tips που θα κάνουν τα πόδια σου να μοιάζουν υπέροχα. Έχεις ακούσει ποτέ την έκφραση “fake it until you make it”; Λοιπόν, εμείς θα σου δείξουμε το “fake it”… until you make it! (δυστυχώς, δεν υπάρχει trick για να μακρύνουν τα πόδια σου εν μία νυκτί).

 

Ενυδάτωση.
Μη ξεχνάς να ενυδατώνεις την επιδερμίδα σου αμέσως μόλις βγεις από το ντουζ. Τότε οι πόροι είναι πιο ανοιχτοί άρα και πιο… δεκτικοί να απορροφήσουν την ενυδατική κρέμα.

Σύσφιξη.
Χρησιμοποίησε μία συσφικτική λοσιόν γιατί -ας το παραδεχτούμε-, εφόσον έχεις βρει την ιδανική για εσένα θα σε βοηθήσει έστω και λίγο. Έτσι κι αλλιώς, τα συγκεκριμένα συσφικτικά προϊόντα χαρίζουν τουλάχιστον μία τόνωση στα πόδια. Και τι σού είναι τα πόδια χωρίς τόνωση;

Λάμψη.
Αντίστοιχα, τι σού είναι τα πόδια χωρίς λίγο shimmer; Χρησιμοποίησε μία ενυδατική κρέμα που να περιέχει μία υπόνοια shimmer, ώστε τα πόδια σου να φαίνονται όμορφα και λαμπερά.

Παπούτσια.
Το τελευταίο hot trick που θα (ξανά)μοιραστούμε μαζί σου συνοψίζεται σε ένα ζευγάρι nude ψηλοτάκουνα πέδιλα. Φορώντας ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα σε απόχρωση που ταυτίζεται με αυτή της επιδερμίδας σου, τα πόδια σου θα φαίνονται μακρύτερα.

Πηγή: Shape.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ