Εκπληκτικό: Αυτό το 8χρονο κοριτσάκι γράφει βίντεο στο Youtube και βγάζει 127.000 δολάρια το μήνα!

Τα αστέρια του YouTube έχουν αρχίσει να μοιάζουν όλο και περισσότερο με τους σταρ του Hollywood αφού αποκτούν χιλιάδες οπαδούς και τεράστια έσοδα.

Τα έσοδα αυτά φτάνουν σε δισθεώρατα νούμερα που είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσει κανείς.

Η AdAge δημοσίευσε τα μηνιαία έσοδα των μεγαλύτερων αστεριών του YouTube, ενώ το outrigger media, επεξεργάστηκε τα στοιχεία, χωρίζοντας τα βίντεο σε δύο μεγάλες κατηγορίες που αφορούν στην ομορφιά και το στυλ η πρώτη και στο φαγητό και την μαγειρική η δεύτερη.

Το εκπληκτικό στην κατηγορία "φαγητό και μαγειρική" είναι ότι το δημοφιλέστερο κανάλι του Youtube ονομάζεται CharlisCraftyKitchen και αφορά σε βίντεο όπου μία 8χρονη με το όνομα Charli δείχνει μαγειρικά κόλπα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς του Outrigger, το κανάλι της Charli της αποφέρει κατά μέσο όρο 127.777 δολάρια το μήνα, ένα ποσό που πιστώνεται κατευθείαν στον λογαριασμό της από το YouTube. Το κανάλι της 8χρονης έχει 29 εκατ. προβολές τον μήνα ενώ τον Μάρτιο έφτασε τα 29.133.270 προβολές.

Η Charli ξεκίνησε να ανεβάζει βίντεο στο Youtube το 2012, όταν ήταν μόλις 6 ετών, ενώ η Ashlee, η 5χρονη αδελφή της παίζει τον ρόλο του δοκιμαστή.

Τα κορίτσια έχουν φτιάξει tutorials για τα πάντα απο το πως φτιάχνονται τα Minnie Mouse Oreo pops έως τα jello popsicles εμπευσμένα από το "Frozen."

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ