Νταϊάνα: Δόθηκε στη δημοσιότητα όλη η διαθήκη της ''πριγκίπισσας του λαού''- Τι αφήνει σε ποιον

Πέρασαν 18 ολόκληρα χρόνια από τον τραγικό θάνατο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, η οποία έχασε τη ζωή της στο μοιραίο τροχαίο ατύχημα στο Παρίσι, σε ηλικία 36 ετών και το βρετανικό site Probate Search, δημοσιεύει ολόκληρη την διαθήκη της.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναγράφει η διαθήκη, η Diana άφησε στους δύο γιους της William και Harry περίπου 30 εκατομμύρια δολάρια, ενώ είχε αναθέσει την μητέρα της Frances Shand Kydd υπεύθυνη για την εκπαίδευση των παιδιών σε περίπτωση θανάτου της.

Ήθελε να βεβαιωθεί πως τα παιδιά της θα μεγαλώσουν με αγάπη, ενώ πραγματικά αγωνιζόταν για αυτό από την στιγμή που χώρισε με τον πρίγκιπα Κάρολο, αναφέρουν τα ξένα μέσα. Το βασιλικό ζευγάρι χώρισε επίσημα τον Αύγουστο του 1996, μετά το σκάνδαλο που δημιουργήθηκε από την σχέση του Κάρολου με την Camilla Parker-Bowles.

Εκτός όμως από τα χρήματα, άφησε στους γιους της το νυφικό της, ενώ μια σειρά από προσωπικά της αντικείμενα, όπως έργα τέχνης –κυρίως πίνακες- και ένα ρολόι, πέρασαν στα χέρια των 17 παιδιών που είχε βαπτίσει.

Επίσης, άφησε ακόμα 80 χιλιάδες δολάρια στον μπάτλερ της και έμπιστο φίλο της, Paul Burrell.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ