Πάνος Καμμένος: "Όχι" σε εκλογές - Ανοιχτό το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος

Οι κάλπες για τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών δεν συμφέρουν την Ελλάδα, τόνισε ο Πάνος Καμμένος, που όμως δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός δημοψηφίσματος.

Ο ελληνικός λαός στηρίζει την κυβέρνηση. Δεν υπάρχει θέμα αναντιστοιχίας της λαϊκής βούλησης με την εκλεγμένη κυβέρνηση του τόπου, είπε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας μιλώντας στο Mega, τονίζοντας ότι δεν υφίσταται θέμα εκλογών καθώς κάτι τέτοιο δεν συμφέρει την Ελλάδα.
Η χώρα χρειάζεται σταθερότητα,συμπλήρωσε και να είμαστε ενωμένοι οι Έλληνες σε μία διαπραγμάτευση.

Ωστόσο άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για δημοψήφισμα, λέγοντας πως αυτό είναι πιθανό να χρειαστεί αν παραβιαστεί η ευρωπαϊκή συνθήκη και πούνε κάποιοι ότι θα ακολουθήσουν τον Σόιμπλε. Ο κ. Καμμένος, μιλώντας για τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών είπε πως: «Με ένα 3% που κατέχει στην παγκόσμια οικονομία έχει κάνει την προσωπική του επιλογή να βλέπει σαν δικό του μαγαζί την Ευρώπη. Αν επιβληθεί η άποψη του κ. Σόιμπλε δεν υπάρχει λύση. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ανεξάρτητη ένωση κρατών και όχι μία ένωση που την διατάζει ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας».

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις στο πρόσωπο του Ελληνα υπουργού Οικονομικών, είπε: «Δεν θέλουν τον κ. Βαρουφάκη, πριν λίγο καιρό δεν θέλανε εμένα στην κυβέρνηση ως εταίρο. Δεν είναι δυνατόν να επεμβαίνουν στα εσωτερικά μας με οποιοδήποτε τρόπο. Αυτό είναι απαράδεκτο και αντιδημοκρατικό».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ