Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Good News: "Αν η Ελλάδα είχε πολλές εταιρείες σαν την APIVITA, δεν θα γνώριζε οικονομική κρίση - Το είπε ο Αντ/δρος της ΕΕ

«Αν η Ελλάδα είχε πολλές εταιρείες σαν την APIVITA, δεν θα γνώριζε οικονομική κρίση», δήλωνε ενθουσιασμένος από την επίσκεψή του στις βιοκλιματικές εγκαταστάσεις της εταιρείας ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. JyrkiKatainen.

O Φινλανδός Aντιπρόεδρος της ΕΕ είναι αρμόδιος για την Απασχόληση, την Ανάπτυξη, τις Επενδύσεις και την Ανταγωνιστικότητα, και επισκέφτηκε την εταιρεία μαζί με τον Yπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργο Σταθάκη, καθώς και με τον Ελληνα εκπρόσωπο της ΕΕ στην Ελλάδα, κ. Πάνο Καρβούνη, στα πλαίσια του ενεργού διαλόγου με τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.

Όλοι οι υψηλοί προσκεκλημένοι έδειξανιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προϊόντα της εταιρείας, την εξαγωγική της δραστηριότητα και την έντονη εξωστρέφειά της, αλλά και για τη μοναδική προσέγγιση της εταιρείας στην επιχειρηματικότητα: μια επιχειρηματικότητα σύγχρονη, που αξιοποιεί και αναδεικνύει την ελληνική φύση και τον πολιτισμό, ενώ ταυτόχρονα σέβεται και προστατεύει το κοινωνικό και φυσικό περιβάλλον, δημιουργώντας αξία και προάγοντας έναν διαφορετικό, αρμονικό τρόπο ζωής.

Υπενθυμίζεται ότι η APIVITA έχει λάβει ευρωπαϊκή χρηματοδότηση στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ και τα νέα για τις βιοκλιματικές εγκαταστεις που βρίσκονται στο Βιομηχανικό Πάρκο Μαρκόπουλου Αττικής, μίαεπένδυση που κόστισε 14,5 εκατομμύρια ευρώ.

Απο τη πλευρά του, ο CEO και συνιδρυτής της APIVITA, κ. Νικος Κουτσιανάς, τόνισε ότι το συγκριτικό πλεονέκτημα της Ελλάδας, τοπραγματικό της κεφάλαιο αλλά και το αντίδοτο στην κρίση, είναι η μοναδική της βιοποικιλότητα σε συνδυασμό με την καινοτομία και την πολιτιστική τηςπαράδοση. Παρουσίασε την υψηλού επιπέδου ερευνητική δουλειά που γίνεται στην εταιρεία σε συνεργασία με πανεπιστημιακά και ερευνητικά ιδρύματα στην Ευρώπη, και στο τέλος κάλεσε τους προσκεκλημένους να γνωρίσουν από κοντά τη θαυμαστή κοινωνία της μέλισσας.

 Ο κ. Katainen, ο κ. Σταθάκης, αλλά και όλοι οι αξιωματούχοι και συνεργάτες που τους συνόδεψαν στην επίσκεψη, άφησαν τις επισημότητες, έβγαλαν για λίγο τα κουστούμια και φόρεσαν τις στολές του μελισσοκόμου. Εκτός από τις ξεναγήσεις στους χώρους παραγωγής και στα εργαστήρια λοιπόν, επισκέφθηκαν το μελισσοκομείο της εταιρείας, δοκιμάζοντας μέλι κατευθείαν από την κερήθρα.

Για εμάς στην APIVITA, η επίσκεψη του Αντιπροεδρου της ΕΕ αλλά και του Υπουργού αποτέλεσε μεγάλη τιμή, και μας έδωσε νέα δύναμη για να συνεχίσουμε να επικονιάζουμε τις αξίες, τη φιλοσοφία μας, τον τρόπο ζωής μας και την υγιή, αειφόρο επιχειρηματικότητα που εδώ και 36 χρόνια πρεσβεύουμε. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ