Και η φύση μπορεί να κάνει λάθη - Οι διάσημοι που άλλαξαν φύλο και είναι ευτυχισμένοι

Πολλοί είναι οι διάσημοι που δεν αισθάνθηκαν άνετα με το σώμα που τους έδωσε η φύση, με αποτέλεσμα να πάρουν την απόφαση και να προχωρήσουν σε αλλαγή φύλου..

Με αφορμή τον πατριό της Kim Kardashian όπου πρόσφατα φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Vanity Fair, σου παρουσιάζουμε τους celebrities που άλλαξαν ολοκληρωτικά την εξωτερική τους εμφάνιση... 

 

"Call me Caitlyn"  γράφει το εξώφυλλο του Vanity Fair και ο άλλοτε Bruce Jenner, ποζάρει με ένα λευκό κορμάκι για το κεντρικό θέμα του περιοδικού. Ο πρώην Ολυμπιονίκης, αποφάσισε στα 65 του να κάνει το μεγαλύτερο άλμα της ζωής του και να ξεκινήσει πάλι από την αρχή την ζωή του, σε ένα σώμα που δεν θα τον εγκλώβιζε. Η συγκεκριμένη απόφαση, το Bruce, ή αλλιώς της Caitlyn, τάραξε όχι μόνο τον κόσμο της showbiz και των social media, αλλά και τα ίδια του τα παιδιά.

 

Ο πρώην Ολυμπιονίκης Bruce Jenner

Το εξώφυλλο του Vanity Fair με την Caitlyn

Ας γνωρίσουμε τον Thomas Beatie. Η φωτογραφία του γενιοφόρου άνδρα με τη φουσκωμένη κοιλιά έγινε μία από τις πιο πολυσυζητημένες φωτογραφίες. Άρχισε να παίρνει ανδρικές ορμόνες και προχώρησε σε αλλαγή φύλου. Διατήρησε όμως, τα γυναικεία αναπαραγωγικά του όργανα, μιας και όπως δήλωνε, ήθελε οπωσδήποτε να κάνει παιδιά. Έμεινε έγκυος με τεχνητή γονιμοποίηση το 2007, ενώ έχει σημειώσει σε συνέντευξή του, πως ο μόνος λόγος που επέλεξε να κυοφορήσει, ήταν επειδή η γυναίκα του δεν μπορούσε να κάνει παιδιά.

Στιγμή από φωτογράφισή του για γνωστό περιοδικό την περίοδο της εγκυμοσύνης του

Ο Thomas πριν την αλλαγή φύλου, όταν είχε ασχοληθεί με το modeling 

Τέλος, θα γνωρίσουμε και τον Chaz Bono. Η Chastity Sun Bono, ήρθε στον κόσμο από τον παθιασμένο έρωτα της Cher με τον Sonny Bono. Μεγαλώνοντας δεν έκρυψε τις επιλογές της και το 2008 ξεκίνησε την αλλαγή φύλου, η οποία ολοκληρώθηκε το 2010. Ο Chaz, συνεχίζει την ζωή του ως δικηγόρος, συγγραφέας και μουσικός.

Ο Chaz πριν και μετά την αλλαγή

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ