Απίστευτο βίντεο: Παίκτρια ράγκπι αιμορραγούσε και συνέχιζε να παίζει

H νεαρή παίκτρια μας βγάζει το καπέλο και μας αποδεικνύει περίτρανα πως υπάρχουν ακόμα  πρότυπα - αθλητές.

Τι κι αν έσπασε τη μύτη της στο γήπεδο; Τι κι αν αιμορραγούσε ακατάσχετα κατά τη διάρκεια του αγώνα; Η νεαρή Τζόρτζια Πέιτζ, μια παίχτρια του ράγκμπι από την Αυστραλία, η οποία αγωνίζεται για την πανεπιστημιακή ομάδα του Αμερικανικού Πανεπιστημίου του Lindenwood, έδειξε στους άντρες συναθλητές της τι σημαίνει «σκληρός» αγώνας και έγινε viral στο Διαδίκτυο.

Η ξανθιά Τζόρτζια έσπασε τη μύτη της κατά τη διάρκεια ενός αγώνα με μια αντίπαλη ομάδα. Ωστόσο, ο πόνος και η αιμορραγία δεν σταμάτησαν τη νεαρή, η οποία συνέχισε να παίζει   ακόμη πιο δυναμικά και επιθετικά, κάνοντας μάλιστα και δύο σκληρά τάκλιν!

Οι εικόνες και τα βίντεο με την χτυπημένη αθλήτρια έκαναν μέσα σε λίγη ώρα τον γύρο του Διαδικτύου, ενώ η Τζόρτζια Πέιτζ Twitter «αποθεώθηκε» από τους χρήστες του Twitter, κερδίζοντας εκατοντάδες θαυμαστές.

Η ίδια ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους, λέγοντας πως το πρόσωπό της είναι λίγο καλύτερα, ενώ σχολιάζοντας το γεγονός ότι δεν τα παράτησε μετά το χτύπημα κατά τη διάρκεια του αγώνα, έγραψε πως θα έκανε ότι και ο κάθε αθλητής, σε ανάλογη περίπτωση...

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο...

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ