Η συγκινητική ιστορία της Jennifer Bricker - Την παράτησαν όταν ήταν μωρό γιατί δεν είχε πόδια

Δείτε την απίστευτη ιστορία της Jennifer Bricker. Της γυναίκας που την παράτησαν στο δρόμο οι γονείς της, επειδή δεν είχε πόδια.

Η Jennifer Bricker, γεννήθηκε χωρίς πόδια. Οι γονείς της, μόλις το παρατήρησαν, αποφάσισαν να την παρατήσουν στο δρόμο. Πολύ σύντομα η ίδια βρέθηκε σε ανάδοχη οικογένεια. Για καλή της τύχη ο Gerald και η Sharon Bricker, την πήραν και τη μεγάλωσαν όπως μεγάλωσαν τα 3 βιολογικά τους παιδιά! Της έμαθαν ένα πράγμα: να μη λέει ποτέ «δεν μπορώ»! Σαν παιδί η Jennifer, είχε ως ηρωίδα την D. Moceanu. H Moceanu ασχολούνταν με τη ρυθμική γυμναστική και έχει μείνει στην ιστορία ως παιδί θαύμα. Η Jennifer της είχε ως πρότυπο και λίγα χρόνια μετά, έγινε αθλήτρια και η ίδια παρά την αναπηρία της. 

Στα 16 της χρόνια, αποφασίζει να βρει τους βιολογικούς της γονείς. Το σύμπαν συνομότησε για μία ακόμη φορά στην ζωή της με τον εξής τρόπο. Όχι μόνο έμαθε ποιοί ήταν οι βιολογικοί της γονείς, αλλά η ζωή την είχε φέρει νωρίτερα πολύ κοντά με την βιολογική της αδερφή. Η Dominique Moceanu ήταν βιολογική της αδελφή! Γεννημένη από τους γονείς που παράτησαν τη Jennifer! Δείτε το βίντεο από πρόσφατη συνέντευξή της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ