Η φρικιαστική ιστορία της Mitchelle - Σκότωσε τα ανήλικα παιδιά της & τα έβαλε στην κατάψυξη

Μία μητέρα από το Ντιτρόιτ που κατηγορείται ότι σκότωσε δύο από τα παιδιά της και στη συνέχεια έβαλε τα σώματά τους στην κατάψυξη παραδέχτηκε σε ένα ξέσπασμά της στο δικαστήριο τη φριχτή της πράξη.

Η 35χρονη Mitchelle Blair συνελήφθη πριν λίγους μήνες για τη δολοφονία της κόρης της Stoni Ann και του γιου της Stephen , 13 και 9 ετών αντίστοιχα. 

Οι σωροί των δύο παιδιών ανακαλύφθηκαν τυχαία σε έναν καταψύκτη στο σπίτι της Blair, κατά τη διάρκεια μίας έξωσης τον Μάρτιο και οι αρχές πιστεύουν ότι η ίδια η γυναίκα σκότωσε τα δύο παιδιά της το 2012.

Την περασμένη Πέμπτη, ενώ οι φύλακες οδηγούσαν την κατηγορουμένη έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου η γυναίκα ξέσπασε και ομολόγησε την πράξη της. «Όλοι θέλουν να μάθουν την αλήθεια. Ναι, τη σκότωσα», φώναξε προς τη μεριά τον δημοσιογράφων, αναφερόμενη στην Stoni

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι πριν λίγες μέρες η 35χρονη αρνείτο τις κατηγορίες ενώ πρόσφατα ο δικηγόρος της ζήτησε να εξεταστεί από ψυχολόγους ώστε να διαπιστωθεί εάν είχε συναίσθηση των πράξεών της. 

Πηγή: huffingtonpost.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ