Άνω κάτω ολόκληρη πτήση έκανε η Kate Moss - Την έβγαλαν συνοδεία αστυνομικών

Για δεύτερη φορά η Κέιτ Μος τα έκανε λίμπα μέσα σε πτήση της Easyjet από το Μπόντρουμ της Τουρκίας προς το αεροδρόμιο του Luton.

H αστυνομία δήλωσε ότι κλήθηκε για να συποστηρίξει και να συνοδεύσει επιβάτη που έφτανε με την πτήση της Easyjet στο Λούτον και πιο συγκεκριμένα, εκπρόσωπος του Αστυνομικού Τμήματος δήλωσε ότι τον πληρπφόρησαν πως μια επιβάτης ήταν πολύ ενοχλητική καθ' όλη την διάρκεια της πτησης. 

Η Κέιτ, ωστόσο την έβγαλε..... ''καθαρή'' μιας και επίσημα δεν κατατέθηκε κάποια μήνυση στο πρόσωπο της, όπως αναφέρει η Telegraph.

Τι είχε συμβεί με το κακό κορίτσι της πασαρέλας  την προηγούμενη φορά
Το supermodel έφτασε στο αεροδρόμιο του Bodrum σε κατάσταση μέθης - παρόλο που μόλις είχε φύγει από κέντρο αποτοξίνωσης LifeCo, όπου πέρασε μερικές ημέρες – και θεώρησε δεδομένο ότι δεν μπορεί να περιμένει στη σειρά για να κάνει check in, οπότε προσπέρασε με το έτσι θέλω τη μακριά ουρά των επιβατών. Και τελικά έφτασε στον κισέ και αντί check in, απαίτησε από τον υπεύθυνο υπηρεσίας να ταξιδέψει χωρίς εισιτήριο, όπως αναφέρεται σε παλαιότερο δημοσίευμα της MailOnline.

Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, η Moss προσπαθούσε για ώρα να τον πείσει να την αφήσει να επιβιβαστεί… δωρεάν!
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ