Lady Gaga: Εμφάνιση μέσα σε κλουβί σαν την τρελη με φτερά & στρας My God

Η Lady Gaga, ποτέ δεν παραλείπει να μας εκπλήσσει.

Ο κύριος λόγος που η Lady Gaga  κάνει τη διαφορά, είναι  ότο πάντα τολμάει. Η τελευταία στολή περιλαμβάνει ένα εντελώς see-through, fishnet αποκαλυπτικό φόρεμα με  μαύρα εσώρουχα. Βασικά, η Lady Gaga ήταν σχεδόν γυμνή, δεν ήταν βέβαια η πρώτη φορά άλλωστε.

Η 29 τραγουδίστρια φόρεσε την συγκεκριμένη ενδυμασία, στο δρόμο προς το νυχτερινό κέντρο Box. Νωρίτερα την ίδια νύχτα,  η  Gaga τραγόυδησε στην φιλανθρωπική συναυλία WellChild . τα έσοδα της συναυλίας ήταν περισσότερα από £ 100,000.

Ο  διευθύνων σύμβουλος της φιλανθρωπίκής εκδήλωσης, Colin Dyer δήλωσε. «Τα έσοδα θα είναι μια τεράστια ώθηση στο έργο μας για την υποστήριξη των σοβαρά άρρωστων  παιδιων και των οικογένειων τους σε όλη τη Βρετανία."

Στο Instagram έγραψε: «Σε όλες τις μεγάλες βόλτες με το αυτοκίνητο, ονειρεύομαι την προηγούμενη ζωή μου. Περπατώντας ελεύθερα στους δρόμους. Τότε, σε μια στιγμή, είμαι βαθιά ευγνώμων. Με όλη αυτή την προσοχή  σήμερα, αυτό που  θα πω, είναι πώς  μπορώ να αλλάξω τον κόσμο, η μουσική μου θα συμβάλει στην ανθρωπότητα .»

Όλες οι φώτο εδώ - dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ