Πάτρα: Σκότωσαν στο ξύλο το παιδί τους & το πήγαν νεκρό στο νοσοκομείο μία μέρα μετά - Διχάζει η απόφαση του δικαστηρίου για τους γονείς

Έσπασαν τα ισόβια για τους γονείς που ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου το μόλις 23 μηνών βρέφος τους. 

Το ζευγάρι είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και 4 χρόνια φυλάκισης από το δικαστήριο Αμαλιάδας και είχε ασκήσει έφεση.

Η υπόθεση της κακοποίησης είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο στις 2 Δεκεμβρίου 2010. Στο εδώλιο κάθισαν ο 37χρονος πατέρας από το Αίγιο και η 40χρονη σύντροφός του από την Αιτωλοακαρνανία. Και οι δύο έμεναν στην Λεύκα Πάτρας.

Η 40χρονη υποστήριξε πως ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών και παραδέχθηκε πως αρκετές φορές χτυπούσε το παιδί της. Δήλωσε όμως πως δεν ήθελε να του κάνει κακό. Ο άνδρας και πατέρας άλλων δύο παιδιών υποστήριξε πως δεν είχε κακοποιήσει το παιδί του. Σύμφωνα όμως με το κατηγορητήριο το ζευγάρι είχε ξυλοκοπήσει το παιδί μέχρι θανάτου.

Ο πατέρας είχε μεταφέρει το παιδί στο Καραμανδάνειο μία μέρα μετά, όμως ήταν ήδη αργά. Οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Τελικά το Δικαστήριο μετέτρεψε την κατηγορία από ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε θανατηφόρα σκοπούμενη σωματική βλάβη. Ο πατέρας καταδικάστηκε σε 17 χρόνια κάθειρξη και η μητέρα σε 22.

Πηγή: patrastimes.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ