Συγκίνηση προκαλεί η τελευταία φωτογραφία της Βολιώτισσας που σκοτώθηκε χτες στα βράχια λίγο πριν το μοιραίο

Σε τραγωδία κατέληξε χθες τα ξημερώματα η εκδρομή με σκάφος στο Τρίκερι για παρέα πέντε Βολιωτών. 

Το σκάφος «καρφώθηκε» στα βράχια στον όρμο Αλογόπορο απέναντι από το νησί Τρίκερι, με αποτέλεσμα μία επιβάτης 51 ετών να εκτιναχθεί έξω από το σκάφος και να σκοτωθεί.

Νεκρή είναι η Ε.Θ. μητέρα δύο παιδιών, η οποία εργαζόταν ως υπεύθυνη ποιότητας ελέγχου για λογαριασμό εταιρείας με τρόφιμα. Από την πρόσκρουση τραυματίστηκαν και οι υπόλοιποι τέσσερις επιβαίνοντες, μία 18χρονη και τρεις άνδρες ηλικίας 22, 49 και 54 ετών αντίστοιχα.

Το μοιραίο σημειώθηκε στις 02:50 τα ξημερώματα της Κυριακής. Η παρέα των πέντε είχε φύγει με το ταχύπλοο μήκους επτά μέτρων «Σκορπιός 3» από το νησί Τρίκερι. Ο χειριστής ήταν έμπειρος και σύμφωνα με πληροφορίες εκπαιδευτής σε σχολή χειριστών ταχύπλοων σκαφών. 

Πλησίασε στον όρμο Αλογόπορο στην ανατολική πλευρά του, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες «καρφώθηκε» στα βράχια. Η πρόσκρουση ήταν σφοδρότατη. Η άτυχη 51χρονη εκτινάχθηκε από το ταχύπλοο και χτύπησε με το κεφάλι στα βράχια, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία.

Οι τέσσερις τραυματισμένοι και η σορός της 51χρονης, παραλήφθηκαν από το θαλάσσιο ταξί «Αγιος Νικόλαος» και συνοδεία γιατρού και λιμενικών, μεταφέρθηκαν στο λιμάνι του Βόλου. Από εκεί τους παρέλαβαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και τους μετέφεραν στο Νοσοκομείο Βόλου.

Η εκδρομή και η τελευταία φωτογραφία στο facebook

Η παρέα των πέντε Βολιωτών είχε πάει, σύμφωνα με πληροφορίες για το Σαββατοκύριακο εκδρομή με σκάφος στο Τρίκερι. Κατά την αναχώρηση από το λιμάνι του Βόλου, φωτογραφήθηκαν στο μοιραίο σκάφος. Η άτυχη γυναίκα, χαμογέλασε -όπως πάντα στο φωτογραφικό φακό- και κοινοποίησε τη φωτογραφία στο Facebook μέσω του κινητού της, για να μοιραστεί τη στιγμή της με τους φίλους της.

Από χθες το απόγευμα, στην ίδια σελίδα στο Facebook, φίλοι και γνωστοί που ενημερώθηκαν για το τραγικό συμβάν, εξέφραζαν την οδύνη τους για τον άδικο και ξαφνικό χαμό της 51χρονης. «Καλό παράδεισο», έγραψε φίλος, απευθύνοντας το τελευταίο αντίο στη χαμογελαστή, Ελένη Θεοχάρη.

Πηγή: taxydromos.gr

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ