Ένας γάμος χίλιες & μία νύχτες της ζάμπλουτης Ταμάρα με τον Έλληνα καλλονό Λεωνίδα

Ένας γάμος που συζητήθηκε πολύ, αλλά και τράβηξε όλα τα βλέμματα, ήταν της Ταμάρα Ζέιν και του Λεωνίδα Φωτεινόπουλου, με συνολικό κόστος τα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Όλα ήταν στην εντέλεια κανείς δεν έμεινε παραπονεμένος, ήταν αναμφισβήτητα ο γάμος που περίμεναν όλοι. Εδώ και περίπου δύο μήνες, 500 προσκλήσεις είχαν φύγει από την γνωστή οικογένεια του Λιβάνου, Ζέιν, προσκαλώντας στο γάμο της κόρης τους, Ταμάρα, με τον Λεωνίδα Φωτεινόπουλο.

Ένας γάμος που τα περιείχε όλα ακόμα και τον διάσημος τραγουδιστή Τζέισον Ντερούλο, αλλά και dj τον Μικέλε. Ένας τέτοιος γάμος δεν θα μπορούσε να στοιχίζει κάτι λιγότερο από πέντε εκατομμύρια ευρώ. Εδώ και μια εβδομάδα, συνεργεία είχαν μετατρέψει το χώρο του Αστέρα Βουλιαγμένης, πάνω από το ξενοδοχείο Westin σε πραγματικό εργοτάξιο. Σκηνικά με κίονες και τεράστιες άσπρες μπάλες, χιλιάδες φωτορυθμικά και ειδική πίστα που θα φιλοξενούσαν τους καλεσμένους στήθηκαν σε χρόνο dt για το γάμο της Ταμάρα και του Λεωνίδα.

Κυρίες που φορούσαν τουαλέτες και άνδρες με ραφινάτα κοστούμια αντάλλασσαν ευχές με τους νεόνυμφους. Μέλη των οικογενειών Λαιμού, Βαφειά, Λάτση, Λαλαούνη, Γουρδομιχάλη, Κορωνιού, Βαρδινογιάννη, Λεβεντάκη, Φράγκου, Τσάκου, Ορφανίδη και Μαρτίνου, αλλά και πολιτικοί όπως ο Αντώνης Σαμαράς, η Έυα Καϊλή και ο Έλληνας επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος, Λιβανέζοι επιχειρηματίες και πολλοί φίλοι του ζευγαριού, απόλαυσαν μια ελληνική βραδιά.

Πηγή: Espresso

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ