Καρέ - Καρέ τα φιλιά και οι αγκαλιές Βενιζέλου - Γεννηματά & η αλλαγή "φρουράς" στο ΠΑΣΟΚ

Με μία αγκαλιά υποδέχθηκε στα γραφεία του κόμματος  τη ΦώΦη Γεννηματά ο απερχόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

 

Η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του κόμματος συγκέντρωσε το 51,69% των ψήφων κατά την εσωκομματική διαδικασία και αποτελεί ένα πρόσωπο που μπορεί να σηματοδοτήσει και τη γέφυρα για την επιστροφή αρκετών στελεχών που αποχώρησαν τα τελευταία χρόνια. Ο απερχόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αφού πρωτίστως έδωσε συγχαρητήρια στην κ. Γεννηματά, αναφέρθηκε στις πολιτικές εξελίξεις τονίζοντας ότι "Ο κ. Τσίπρας δεν είναι η νέα Ζαν Ντ' Αρκ να ακούει φωνές, αλλά είναι ο Έλληνας πρωθυπουργός" ενώ παράλληλα πρόσθεσε ότι "έχει εντολή από τον ελληνικό λαό και πρέπει να την τιμήσει". Από την άλλη όμως συμπλήρωσε ότι την Κυριακή φάνηκαν τα ψέμματα και οι μύθοι του χαμένου πενταμήνου και όπως είπε και ο ίδιος: "φάνηκε ποσό κούφιες ήταν οι δημαγωγίες βλάπτοντας τη χώρα".

 Επίσης, ο κ. Βενιζέλος συνεγχάρη από καρδιάς την κ. Γεννηματά για την καθαρή της νίκη και με την άμεση ψήφο από την κοινωνική μας βάση και υποστήριξε ότι ότι εγώ και όλα τα μέλη θα είμαστε στο πλευρό της. Επίσης, ευχαρίστησε όσους προσήλθαν στη χθεσινή διαδικασία, τους πολίτες, αλλά και τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και τον Νίκο Σαλαγιάνη, που σήκωσε, όπως είπε,  το βάρος των οικονομιών του ΠΑΣΟΚ. "Ο πρωθυπουργός πρέπει να διασφαλίσει την ισότιμη συμμετοχή σε ΕΕ και Ευρωζώνη" σημείωσε η κυρία Γεννηματά και πρόσθεσε ότι η διαπραγματεύση ξεπερνά τα όρια ενός πρωθυπουργού ή μίας κυβέρνησης. Τόνισε δε από το 2012 το ΠΑΣΟΚ προτείνει το σχηματισμό ομάδας διαπραγμάτευσης και πιστεύει πως ακόμα και τώρα την ύστατη ώρα θα πρέπει να σχηματιστεί ένα εθνικό πλαίσιο για την τελική διαπραγματεύση, για το καλό κάθε Έλληνα.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ