Story: 18χρονη αποκοιμιέται ακόμα και την ώρα που μιλάει λόγω εμβολίου

Η συγκλονιστική ιστορία της νεαρής Lucy, η οποία πάσχει από ναρκοληψία εξαιτίας του εμβολίου των χοίρων. 

Μία περίεργη μορφή ναρκοληψίας αντιμετωπίζει η Lucy Tonge η οποία πριν από 5 χρόνια άρχισε να αισθάνεται έντονη υπνηλία με αποτέλεσμα να κοιμάται πολλές ώρες.

Η 18χρονη αντιμετώπιζε τεράστιο πρόβλημα καθώς αποκοιμιόταν στα πιο απίθανα μέρη: στο σχολείο, στις συναντήσεις την ώρα που μιλούσε, ακόμα και την ώρα που κατέβαινε από το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, τα συμπτώματα της άτυχης νεαρής εμφανίστηκαν, αφού της χορηγήθηκε το εμβόλιο για τη γρίπη των χοίρων.

Έπειτα από αυτό ξεκίνησαν τα προβλήματα για την Lucy. Διαγνώστηκε με ναρκοληψία και στη συνέχεια εμφάνισε ένα είδος καταπληξίας με αποτέλεσμα να χάνει των έλεγχο των μυών της, βιώνοντας έντονα συναισθήματα όπως χαρά ή θυμό.

Η Lucy μιλώντας για το πρόβλημα της στην εφημερίδα Guardian είπε: «Είχα μερικές άσχημες εμπειρίες πέφτοντας από σκαλιά ή από καρέκλες. Μερικές φορές ο λαιμός μου πέφτει πίσω ή μπρος πολύ απότομα και εμποδίζεται η αναπνοή μου, που είναι κάπως τρομακτικό».»

 Η 18χρονη είναι ανάμεσα στα 80 άτομα στην Βρετανία που ζητούν αποζημίωση από τη κυβέρνηση υποστηρίζοντας πως η κατάσταση αυτή οφείλεται στις παρενέργειες του εμβολίου Pandemrix.

Πηγή: Daily Mail

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ