Σαμαράς προς Μπακογιάννη: "Έπρεπε να με είχες ενημερώσει πριν τη συνάντησή σου με τον Πρωθυπουργό"

Με τον πρωθυπουργό Α. Τσίπρα συναντήθηκε σήμερα η βουλευτής της ΝΔ και Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικών Υποθέσεων του Συμβουλίου της Ευρώπης Ντόρα Μπακογιάννη.

 

«Έχουμε υποχρέωση όλοι να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την Ελλάδα στην Ευρωζώνη. Αυτό είναι το ζητούμενο και αυτός είναι ο στόχος. Όλοι γνωρίζουμε ότι η εντολή του λαού είναι διαπραγμάτευση εντός ευρώ. Αυτή την εντολή τη γνωρίζουμε όλοι και αυτή την εντολή πρέπει να εκτελέσουμε», τόνισε η βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

Α. Σαμαράς: "Έπρεπε να με είχες ενημερώσει πριν"

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Σαμαράς είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την Ντόρα Μπακογιάννη μετά την συνάντηση της τελευταίας με τον πρωθυπουργό Α. Τσίπρα. Ο πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι η κ. Μπακογιάννη δεν τον ενημέρωσε πριν την συνάντησή της με τον πρωθυπουργό. Ο πρόεδρος της ΝΔ και η βουλευτής συζήτησαν για τις τελευταίες εξελίξεις. Αξίζει να σημειωθεί πως στην παρατήρηση αυτή η κα Μπακογιάννη απάντησε: «Αυτή την στιγμή δεν είναι για να συζητάμε τα προσωπικά μας, θεώρησα ότι είναι υποχρέωσή μου να σε ενημερώσω για την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μετά την συνομιλία μου με τον πρωθυπουργό».

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ