Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Το συγκινητικό story του Jonathon – Πως 6 κουταβάκια του άλλαξαν την ζωή!

Η ιστορία ενός φιλόζωου 13χρονου νεαρού.    

Ήταν μια από τις συνηθισμένες μέρες  για τον Jonathon Flatt. Όπως κάθε πρωί πήγαινε στην στάση του λεωφορείου για  να πάει στο σχολείο του στο Albuquerque του Νέου Μεξικού.

Ένας παράξενος θόρυβος από την άκρη του δρόμου του κίνησε την περιέργεια και πλησιάζοντας πιο κοντά αντίκρισε ένα θέαμα που του «ράγισε» την καρδιά .

Μέσα σε μαύρη σακούλα σκουπιδιών  βρίσκονταν 6 νεογέννητα κουταβάκια, πεινασμένα, ταλαιπωρημένα και γεμάτα τσιμπούρια. Τα μικρά σκυλάκια τα είχε εγκαταλείψει σε εκείνο το σημείο ο ιδιοκτήτης τους για να ξεφορτωθεί και ψοφήσουν.

Ο μικρός Jonathon δεν μπορούσε να μείνει ασυγκίνητος από αυτό το θέαμα. Αμέσως εκείνος και η μητέρα περιμάζεψαν τα άτυχα ζώα και άρχισαν να τα φροντίζουν. Τα  καθάρισαν, τα τάισαν και έδωσαν αγάπη στα νεογέννητα.

Η εμπειρία αυτή υπήρξε καθοριστική για το μικρό νεαρό ώστε μετά από αυτό δήλωσε  στην μητέρα του ότι στο μέλλον θα ακολουθήσει το επάγγελμά του κτηνίατρου για να μπορέσει να βοηθήσει και αλλά ζώα που έχουν ανάγκη.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ