Λαθρεπιβάτης σκοτώθηκε πέφτοντας από το αεροπλάνοαφου αντεξε 8 ώρες

Το πτώμα ενός άνδρα ανακαλύφθηκε σε οροφή κτιρίου στο Χίθροου του Λονδίνου, με την Σκότλαντ Γιαρντ να αναφέρει ότι πρόκειται για λαθρεπιβάτη που ταξίδεψε υποβασταζόμενος από το σύστημα προσγείωσης ενός Boeing 747. Ένας ακόμη άνδρας έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο και είναι σε κρίσιμη κατάσταση

Ο άτυχος άνδρας μπόρεσε να επιβιώσει κατά το διάρκειας 8 ωρών ταξίδι, από το Γιοχάνεσμπουργκ στο Λονδίνο. Ωστόσο, λίγο πριν την προσγείωση του αεροπλάνου, έπεσε στην ταράτσα ενός κτιρίου που στεγάζει κατάστημα ρούχων και βρήκε ακαριαίο θάνατο.
Το συγκεκριμένο κτίριο βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα πριν από το αεροδρόμιο του Χίθροου. Ένας εκπρόσωπος της Σκότλαντ Γιαρντ, σε δηλώσεις του επιβεβαίωσε το συμβάν, τονίζοντας πως αρχικά όλοι οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο έκαναν λόγο για «ανεξήγητο περιστατικό».
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ένας ακόμα τραυματίας που εικάζεται πως ταξίδευε μαζί με τον αποθανόντα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Λονδίνου. Οι Αρχές μάλιστα περιμένουν να επανέλθει, προκειμένου να του πάρουν κατάθεση και να επιβεβαιωθεί ότι ταξίδευαν κατ' αυτόν τον τρόπο.


Κατά το παρελθόν έχουν συμβεί παρόμοια περιστατικά σε πτήσεις από χώρες της Αφρικής προς το Λονδίνο. Το 2012 ένας άνδρας ηλικίας 26 ετών έχασε την ζωή του όταν ταξίδεψε από την Ανγκόλα μέχρι το Λονδίνο υποβασταζόμενος από την ρόδα του συστήματος προσγείωσης. Κατάφερε να μπει στον εναέριο χώρο της Βρετανίας, όμως λίγο πριν την προσγείωση η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι.

Πηγή: kathimerini.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ