Δήμητρα Μαργέτη: Η πρώην σατανίστρια ζει τα 2 παιδιά της με 300 ευρώ - Τι λέει για τη δική της κόλαση

​Τον Ιούνιος του 1995 ολόκληρη η Ελλάδα συγκλονίζεται, από τα εγκλήματα τριών νεαρών σατανιστών, οι οποίοι δολοφόνησαν δύο γυναίκες  σε τελετές μαύρης μαγείας, γνωστοί και ως οι «Σατανιστές της Παλλήνης».

Ο Ασημάκης Κατσούλας, ο Μάνος Δημητροκάλης και η Δήμητρα Μαργέτη απασχόλησαν την κοινή γνώμη και έκαναν τους πάντες να ανατριχιάσουν με τις περιγραφές των φρικιαστικών εγκλημάτων τους.

Να σημειωθεί ότι ο Κατσούλας και ο Δημητροκάλης ομολόγησαν τα εγκλήματά τους, ενώ η Δήμητρα Μαργέτη κατηγορήθηκε για συνέργεια.

Πλέον, 22 χρόνια μετά, η 38χρονη τώρα Δήμητρα Μαργέτη έχει αποκηρύξει τον σατανισμό και έχει αποφυλακιστεί από το 2005.  Προσπάθησε να ζήσει μια κανονική ζωή, παντρεύτηκε, έκανε δύο παιδιά, αλλά πλέον  ζει τη δική της προσωπική κόλαση.

Η Δήμητρα Μαργέτη προσέφυγε πρόσφατα στο πρωτοδικείο και κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του εν διαστάσει συζύγου της.

Η ίδια λέει:  «Δεν με άφηνε να εξελιχθώ ως άνθρωπος. Δεν έχω άλλα σταθερά εισοδήματα πλην της διατροφής των 300 ευρώ που μου δίνει και όχι πάντα εγκαίρως».

Δηλώνει ότι εργάζεται περιστασιακά ως κομμώτρια από σπίτι σε σπίτι και λέει στην εφημερίδα «Ο κύριος βγαίνει με τους φίλους του και τη σύντροφό του κάθε βράδυ, την ώρα που τα παιδιά του δεν έχουν να πάρουν παγωτό. Ζούμε με ελεημοσύνη».

Από την πλευρά του ο σύζυγός της αναφέρει ότι «Παλιά δούλευα ως υπερεργολάβος αλλά πλέον δεν έχω τίποτα. Μένω με τη μητέρα μου. Καταλαβαίνω ότι και η Δήμητρα παιδεύεται, αλλά τι να κάνω;».

Ωστόσο, ο αδερφός του, προσπαθώντας να τον υποστηρίξει, κατηγόρησε ευθέως τη Δήμητρα Μαργέτη: «Αμα παραγγέλνει ντιλίβερι, πού να μείνουν λεφτα;».

Πηγή: espressonews.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ