Η Δέσποινα Βανδή μιλάει για τη σεξουαλική της ζωή με τον Ντέμη Νικολαίδη: ''Είναι έρωτας λαχτάρας''

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε ξανά για τον σύζυγό της Ντέμη Νικολαίδη, τη σχέση τους, τον έρωτά τους, τον θαυμασμό της στο πρόσωπό του. 

Μετά από την πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Τετ α τετ», στο ΡΙΚ1, η τραγουδίστρια είναι καλεσμένη στο Joinus και μιλάει για τον άντρα της ζωής της και το σεξ, τη σύγκριση με την Άννα Βίσση και τη σχέση της με τον χρόνο ανάμεσα σε άλλα.  

«Στη σχέση μου με τον Ντέμη, ο έρωτας της λαχτάρας δεν έχει περάσει. Η σεξουαλική ζωή είναι απαραίτητη σε ένα ζευγάρι, σε μία σχέση που θέλει να μείνει δεμένη. Και δεν σου λέω για τη σεξουαλική πράξη, ως πράξη. Η επιθυμία για να κάνεις σεξ με τον άλλον υποδηλώνει και κάποια άλλα πράγματα».

Δέσποινα Βανδή-Άννα Βίσση: υποχρεωτικό δίδυμο
«Στην αρχή ήταν πολύ κολακευτικό όλο αυτό, γιατί εγώ τι ήμουν; Μια μικρή τραγουδίστρια που προσπαθούσε να κάνει τα πρώτα της βήματα. Το να σε συγκρίνουν με μία τόσο σπουδαία τραγουδίστρια για μένα ήταν πολύ κολακευτικό. Από ένα σημείο και μετά άρχισα να καταλαβαίνω ότι δεν γινόταν να υπάρχει το ένα χωρίς το άλλο».

"Το ότι μεγαλώνω με αγχώνει"
"Το ότι μεγαλώνω με αγχώνει. Κάποιες φορές μπορεί να είναι λίγο σκληρό μπροστά στον καθρέφτη. Επίσης, ο χρόνος αυτή τη στιγμή με αγχώνει σε σχέση με τα παιδιά μου. Με χαλάει που το δέρμα μου αρχίζει να αλλάζει όμως χαίρομαι τόσο πολύ που μεγαλώνω και αυτή τη στιγμή αισθάνομαι και σκέφτομαι πράγματα που δεν τα είχα σκεφτεί πριν. Δεν είχα ασχοληθεί με τον εαυτό μου, ούτε με το τι είναι ευτυχία και τώρα εμβαθύνω, διαβάζω".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ