Story of the day: Μια 10χρονη ξύπνησε από κώμα μόλις άκουσε το αγαπημένο της τραγούδι

Μια μητέρα από την Κίνα ισχυρίζεται ότι το τραγούδι Gangnam Style, που το 2012 έγινε μεγάλη επιτυχία στην Κορέα και σε ολόκληρο τον κόσμο, βοήθησε την κόρη της να «ξυπνήσει» από το κώμα στο οποίο βρισκόταν για 258 ημέρες. 

Η 10χρονη Ying Nan αψήφησε όλες τις πιθανότητες, όταν ανάρρωσε από την κατάσταση που βρισκόταν, αφού άκουσε τη μητέρα της να τραγουδά την παγκόσμια επιτυχία του τραγουδιστή Psy.

Το νεαρό κορίτσι υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία πέρυσι τον Ιανουάριο και παρά τις γνωματεύσεις των γιατρών ότι δεν επρόκειτο ποτέ να ξυπνήσει, η μητέρα του κοριτσιού Liu Ruixiang δεν εγκατέλειψε ούτε στιγμή την ελπίδα της. Η αφοσιωμένη μητέρα έκανε μαλάξεις στην άρρωστη κόρη της πάνω από 400 φορές την ημέρα και όλο αυτό το διάστημα δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της. Όμως, μόνο όταν της τραγούδησε το αγαπημένο της τραγούδι άρχισε να δείχνει σημάδια ανάκαμψης.

«Καθόμουν δίπλα στο κρεβάτι της κόρης μου όταν άρχισα να σιγοτραγουδώ το αγαπημένο της τραγούδι και ξαφνικά την άκουσα να γελάει», αναφέρει η μητέρα της μικρής. Άναυδες οι νοσοκόμες ήταν πεπεισμένες ότι η γυναίκα είχε φανταστεί την αντίδραση της κόρης της στο τραγούδι, το οποίο κατέχει παγκόσμιο ρεκόρ για το γεγονός ότι έχει τα περισσότερα likes στο YouTube. Την επόμενη μέρα δοκίμασε ξανά να σιγοτραγουδήσει το συγκεκριμένο κομμάτι και είδε το πρόσωπο της κόρης της να λάμπει ολόκληρο στο άκουσμα της μελωδίας.

Όλη η συνέχεια εδώ - Infokids.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ