47 και να καίει ! Η Πάμελα 'Αντερσον με μικρό θαλασσί φουστανάκι & τεράστιο μπουστάκι

Η 47άρα πια σεξοβόμβα, άναψε φωτιές με το πληθωρικό της μπούστο και το στενό της φόρεμα στη Βιέννη, όπου παρεβρέθηκε σε εκδήλωση μόδας, κρατώντας μάλιστα κι ένα ποτήρι κρασί στο χέρι.

Το καλλίγραμο σώμα της την έκανε διάσημο μοντέλο του Playboy και αργότερα την έχρισε πρωταγωνίστρια στην τηλεοπτική σειρά Baywatch, όπου ήταν η καυτή ναυαγωσώστρια Cj Parker.

Σήμερα στα 47 της η Πάμελα Άντερσον παραμένει εντυπωσιακή και αποκάλυψε ξανά τις πληθωρικές της αναλογίες φορώντας ένα μικροσκοπικό θαλασσί φουστανάκι σε πρόσφατη εμφάνισή της σε εκδήλωση μόδας στη Βιέννη.

Ψηλοτάκουνες μάυρες γόβες και μια υπέροχη clutch bag Vivienne Westwood συμπλήρωσαν την εμφάνισή της.

Με την σχεδιάστρια γνωρίζονται από παλιά, αφού η Vivienne Westwood είχε επιλέξει την σέξι Πάμελα ως κεντρικό πρόσωπο για την κολεξιόν της Άνοιξη/Καλοκαίρι το 2009.

Το σατέν φουστάνι της με τον κορσέ στο επάνω μέρος και το έντονο σκίσιμο τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της, αφού τόνιζε το σημείο που την έκανε δημοφιλή : το αποκαλυπτικό της μπούστο.

Με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι η ηθοποιός απόλαυσε τη Vienna Fashion Night και φυσικά ήταν η σταρ της βραδιάς.

Νωρίτερα είχε εμφανιστεί στην εκπομπή της Ellen Degeneris, όπου μίλησε για το διαζύγιό της αλλά και για το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί.

Υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ζώων, δήλωσε πως ελπίζει οι σχεδιαστές να σταματήσουν να χρησιμοποιούν αληθινές γούνες στα ρούχα τους.

 

 

Πηγή : dailymail.co.uk

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ