Ο 49χρονος διευθυντής τράπεζας που ''ροκάνισε'' το 1,2 δισ. ευρώ - Οι γιαγιάδες των φώναζαν ''γιόκα μου'' & από τα πεσκέσια έφτασε τα 130 κιλά

Με πρόσχημα τη γενική ανησυχία για τη ρευστή οικονομική κατάσταση έπειθε μεγαλοκαταθέτες της τράπεζάς του να τον εμπιστευτούν, ώστε να μην «κουρευτούν» τα χρήματά τους.

Οι αστυνομικοί κατά τη σύλληψη του 49χρονου βρήκαν και κατάσχεσαν μεταξύ άλλων μετρητά 56.000 ευρώ, περίστροφα και κυνηγετικά όπλα, βιβλιάρια καταθέσεων και πιστωτικές κάρτες
Μόνο που τα ποσά τα οποία εμπιστεύονταν οι πελάτες στον διευθυντή του υποκαταστήματος -πάνω από 1.227.000 ευρώ υπολογίζονται μέχρι στιγμής- κατέληγαν στην... τσέπη του και από εκεί, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, στα καζίνα της Αττικής.

Ο 49χρονος διευθυντής τραπέζης στη Μάνδρα Αττικής συνελήφθη την Παρασκευή από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής.

Στο σπίτι του βρέθηκαν 56.045 ευρώ, τρία περίστροφα, δύο πιστόλια και τέσσερα κυνηγετικά όπλα, αλλά και μία ταυτότητα σε δερμάτινη θήκη που αναγράφει: «Αλβανικό Κέντρο Μελέτης και Αγώνα κατά της Τρομοκρατίας και του Οργανωμένου Εγκλήματος». Εντοπίστηκε επίσης και πλήθος βιβλιαρίων καταθέσεων, καρτών και εγγράφων διαφόρων φυσικών προσώπων.

Ο διευθυντής ήταν πολύ κοινωνικός και ιδιαίτερα δημοφιλής στη Μάνδρα. Παρότι διαμένει αλλού, επέλεγε να κάνει παρέες στην περιοχή όπου εργαζόταν, επισκεπτόταν σπίτια πελατών του για φαγητό, είχε φίλους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνταν σε αυτό το κομμάτι της Αττικής.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν στο «Εθνος» ότι όλοι τον εμπιστεύονταν και ήταν χαρακτηριστική η «αδυναμία» των ηλικιωμένων γυναικών στο πρόσωπό του, οι οποίες, ως ευγνωμοσύνη για την εξυπηρέτηση που τους προσέφερε στο υποκατάστημα που διηύθυνε, του πήγαιναν ακόμη και φαγητό στο γραφείο. «Τον φώναζαν «γιόκα μου» κι εκείνος απαντούσε! Στη Μάνδρα είχε έρθει 90 κιλά και με το φαγητό και τα... πεσκέσια είχε γίνει 130. Μάλιστα τον πειράζαμε γι' αυτό» μας είπε χαρακτηριστικά ένας πελάτης της τράπεζας.

Όλη η συνέχεια εδώ - Ethnos.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ