Αυτός ο τρανσέξουαλ επιτέθηκε στον Ομπάμα μέσα στο Λευκό Οίκο - ''Βγείτε έξω'' απάντησε ο Πρόεδρος

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα περίμενε μάλλον μια καλύτερη υποδοχή από την κοινότητα των LGBT, την οποία δεξιώθηκε στον Λευκό Οίκο, πόσο μάλλον αφού βρισκόταν στο σπίτι του, όπως είπε.

Κατά την διάρκεια εκδήλωσης που έγινε στο «ανατολικό δωμάτιο», την μεγάλη αίθουσα δεξιώσεων του Λευκού Οίκου, με αφορμή τον μήνα LGBT Pride (Υπερηφάνειας των λεσβιών, ομοφυλοφίλων, αμφισεξουαλικών ή διαφυλικών ατόμων), τον πρόεδρο Ομπάμα διέκοψαν επανειλημμένως κάποιες φωνές από το ακροατήριο.

«Ακούστε, βρίσκεστε στο σπίτι μου», απάντησε στις διαμαρτυρίες αυτές στην αγγλική και την ισπανική γλώσσα κατά των απελάσεων μεταναστών. «Αυτό δεν δείχνει σεβασμό, δεν θα πάρετε μια απάντηση από μένα αν με διακόπτετε με αυτόν τον τρόπο».

Όταν έγινε προφανές ότι ο συνομιλητής του δεν είχε την πρόθεση να σταματήσει, ο κ. Ομπάμα ύψωσε τον τόνο. «Ντροπή σας», είπε, προτού ζητήσει να απομακρυνθεί από την αίθουσα.
Φανερά ενοχλημένος, ο κ. Ομπάμα συνέχισε την ομιλία του από εκεί που την είχε αφήσει, προσπαθώντας προηγουμένως να αστειευτεί: «Εν γένει, δεν έχω τίποτε κατά κάποιων διαδηλωτών. Αλλά όχι όταν βρίσκομαι στο σπίτι μου...».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ