Η ανατριχιαστική ιστορία της Ντομινίκ - Σκότωσε τα 8 της βρέφη γιατί ήταν ο καρπός της σχέσης με τον πατέρα της

Ομολόγησε το φόνο των 8 μωρών της, η νοσοκόμα από τη Λιλ στη δίκη που συγκλονίζει τη Γαλλία και αφορά την υπόθεση που έγινε γνωστή το 2010 όταν ανακαλύφθηκαν τα πτώματά τους.

Η 51χρονη φαίνεται πως έπνιξε 8 μωρά που γέννησε από το 1989 έως το 2007 και που όπως αποκάλυψε ήταν ο καρπός της σχέσης που είχε με τον ίδιο της τον πατέρα.

Η Ντομινίκ Κοτρέζ που απολογήθηκε και ομολόγησε ότι είχε σχέσεις με τον πατέρα της από πολύ μικρή ηλικία έχει δύο κόρες οι οποίες την παρουσιάζουν ως μητέρα πρότυπο.

Οι εγκυμοσύνες της δεν έγιναν αντιληπτές από το σύζυγό της και τα παιδιά της αφού η Ντομινίκ είναι εξαιρετικά υπέρβαρη. Τα δύο από τα νεογέννητα τα έθαψε στον κήπο του σπιτιού της και τα υπόλοιπα έξι τα αποθήκευσε μέσα στο σπίτι σε πλαστικές σακούλες.

 Τα μωρά ανακαλύφθηκαν τυχαία όταν το σπίτι της Κοτρέζ νοικιάστηκε σε ένα ζευγάρι που έσκαψε στον κήπο για να φυτέψει κάτι και βρήκε τα απομεινάρια των δύο μωρών. Οι έρευνες που ακολούθησαν στο νέο σπίτι των Κορτέζ αποκάλυψε τα άλλα 6 μωρά τα οποία φαίνεται πως η μητέρα τους έπνιξε αμέσως μετά τη γέννησή τους.

Όλες οι φωτό εδώ - Dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ