Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Μεϊμαράκης σε Κωνσταντοπούλου: «Φέρτε τον Στουρνάρα στη Βουλή χειροπόδαρα και ο φρούραρχος να τον μαστιγώνει»‏

Νέο τελεσίγραφο προς το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα, έστειλε η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ξεκαθαρίζοντας ότι, εάν δεν προσέλθει στη Βουλή, θα διατάξει τη βίαιη προσαγωγή του.

«Αρνείται να προσέλθει ο κ. Στουρνάρας. Είναι μια στάση που στοιχειοθετεί παραβίαση των καθηκόντων του. Είναι ύποπτη η στάση του», είπε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Βίαιη προσαγωγή ζήτησαν άμεσα, ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Η επιμονή της προέδρου προκάλεσε ένταση στην Επιτροπή, με τον κ. Λεωνίδα Γρηγοράκο να λέει πως «δεν μπορείς να μετατρέπεις τη Βουλή σε οιονεί δικαστήριο», ενώ ο κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, με μεγάλη δόση ειρωνείας, είπε: «Εγώ συμφωνώ μαζί σας, κυρία πρόεδρε. Είναι δυνατόν σε αυτή την κρίσιμη φάση που αγωνιούν οι Έλληνες και η Ευρώπη να ντροπιάζει εμάς, την Επιτροπή και την πρόεδρο της Βουλής; Όχι μόνο βίαιη προσαγωγή, αλλά να τον φέρετε χειροπόδαρα δεμένο και από πίσω ο φρούραρχος της Βουλής να τον μαστιγώνει».

Αφορμή στάθηκε η νέα άρνηση του κεντρικού τραπεζίτη να παραστεί στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής ΔΕΚΟ, έπειτα από κλήση της κυρίας Κωνσταντοπούλου, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το περιεχόμενο της ετήσιας έκθεσης νομισματικής πολιτικής.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ