Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Οι γοητευτικοί ερασιτέχνες της ελληνικής κυβέρνησης: «Η διάσωση της Ελλάδας έχει καταντήσει φάρσα»

Υπό τον τίτλο «Φτάνει» σχολιάζει η εφημερίδα Die Welt τις διαπραγματεύσεις. «Εδώ και καιρό η διάσωση της Ελλάδας έχει καταντήσει φάρσα», σημειώνει, ενώ χαρακτηρίζει τους εκπροσώπους της ελληνικής κυβέρνησης «γοητευτικούς ερασιτέχνες» που το μόνο που ξέρουν να κάνουν σωστά είναι δημόσιες σχέσεις.

«Αν αναρωτηθεί κανείς εάν η εικόνα της Ευρώπης που προβάλλεται αυτή τη στιγμή έχει καμία προοπτική να προσελκύσει επενδυτές, δημιουργικό και επιστημονικό δυναμικό ή ακόμα και καταξιωμένες επιχειρήσεις, τότε ένα Grexit δεν έχει πια σημασία. Και η απάντηση είναι εξαιρετικά εύκολη: όχι» αναφέρει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος και καταλήγει στο ότι η Ευρώπη δεν αξίζει την κατάσταση, η οποία επικρατεί όλο αυτό το διάστημα.

Για παιχνίδι με υψηλό ρίσκο, στο οποίο ο ένας μπλοκάρει τον άλλον, και αποκλεισμούς κάνει λόγο η Berliner Zeitung, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις, όπως μεταδίδει η Deutsche Welle. Επιπλέον θεωρεί ότι ο έλληνας πρωθυπουργός έχει ως αποστολή αυτό ακριβώς που δήλωσε ο γερμανός υπ. Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ότι δηλαδή οι υπεύθυνοι στην Ελλάδα θα πρέπει να πουν στο λαό τους τι διακυβεύεται. «Ο Τσίπρας πρέπει να πουλήσει τη συμφωνία στο ελληνικό κοινοβούλιο. Εκεί βρίσκεται τώρα η τύχη της Ευρώπης» γράφει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ