Χωρίζουν Άνιστον-Θερού! Η απιστία και οι καβγάδες


Τέλος και για Άνιστον-Θερού; Τα δημοσιεύματα μιλάνε για χωρισμό, ενώ όλοι περίμεναν τον γάμο!

Ο ένας χωρισμός έρχεται μετά τον άλλον ή είναι η εποχή που υπάρχει ανάγκη πικάντικων δημοσιευμάτων; Μετά το δημοσίευμα του In Touch για το διαζύγιο Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί, τώρα τα δημοσιεύματα μιλάνε για διάλυση του αρραβώνα της Τζένιφερ Άνιστον με τον Τζάστιν Θερού.


Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από τη μακροχρόνια σχέση τους που έδειχνε ότι η κατάληξή της θα ήταν ο γάμος. Το περιοδικό STAR αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η ηθοποιός συμβουλεύτηκε ένα έμπιστο γυναικείο πρόσωπο και έπειτα πήρε την απόφαση να χωρίσει. Οι τσακωμοί τους ήταν αρκετοί, καθώς η ηθοποιός πιστεύει ότι μία ξανθιά κοπέλα από το show «The Leftovers» τον έχει ξεμυαλίσει. Εκείνος αρνείται τα πάντα, με απέλεσμα να γίνονται μάχες!  Ο Τζάστιν Θερού, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και σύμφωνα με το radaronline έχει αρχίσει να απολαμβάνει τις μοναχικές του στιγμές. 
«Η Jennifer και o Justin περνάνε απαίσια αυτήν την περίοδο. Δεν βρίσκονται ποτέ μαζί κι όταν τελικά συναντιούνται μαλώνουν όλη την ώρα», αναφέρει πηγή στο περιοδικό, για το ζευγάρι, που όλα δείχνουν πως δεν είναι μαζί από τον περασμένο Απρίλιο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ