Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Story: Γερμανίδα σκηνοθέτησε τον θάνατό της με κέτσαπ για να γλιτώσει από τον εραστή

Μια γυναίκα από το Βερολίνο της Γερμανίας  προσπάθησε να σκηνοθετήσει τον θάνατο της με την βοήθεια της κέτσαπ, χωρίς αποτέλεσμα όμως. 
 

Ο λόγος για μία παντρεμένη Γερμανίδα, η οποία γνώρισε και ερωτεύτηκε κάποιον - επίσης παντρεμένο - στο Διαδίκτυο. Τα πράγματα ωστόσο άρχισαν να παίρνουν μία επικίνδυνη τροπή, όταν πλέον η γυναίκα αποφάσισε να βάλει τέλος στην παράνομη σχέση τους. 

Ο εραστής της, όχι μόνο δεν ήταν διατεθειμένος να την αφήσει, αλλά είχε βάλει στόχο να καταστρέψει τον γάμο της στέλνοντας τόσο στην ίδια όσο και στον σύζυγό της φωτογραφίες ακατάλληλου περιεχομένου, όπως αναφέρουν γερμανικά μέσα ενημέρωσης. 

Αποφασισμένοι να απαλλαγούν, η γυναίκα μετά του συζύγου της σκαρφίστηκαν τη «δολοφονία» της, σκηνοθετώντας μία σκηνή με εκείνη βουτηγμένη στο αίμα (κέτσαπ). Στη συνέχεια έστειλαν τις φωτογραφίες ελπίζοντας ότι η περιπέτειά τους είχε τελειώσει. 

Το σχέδιό τους ωστόσο δεν πήγε όπως περίμεναν, αφού ο πρώην έσπευσε να αναφέρει το «δυστύχημα» στις γερμανικές αστυνομικές Αρχές, οι οποίες με συνοπτικές διαδικασίες αντιλήφθηκαν το «δαιμόνιο» σχέδιο της συζύγου. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ