Αυτές είναι oι top νεροτσουλήθρες στον κόσμο - ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη!

Το καλοκαίρι δεν είναι μόνο παραλίες είναι και απίθανες βουτιές από νεροτσουληθρες!

 

Είναι γρήγορες, είναι τρομακτικές και σου ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη. Είναι οι καλύτερες νεροτσουληθρες στον κόσμο που κάνουν τις καλοκαιρινές σου διακοπές να αποκτήσουν ένα διαφορετικό νόημα.
Verrückt – Schlitterbahn Water Park – Κάνσας Σιτι , ΗΠΑ
Το Verrückt ξεκίνησε να λειτουργεί πριν από σχεδόν ένα χρόνο και είναι η πιο ψηλή νεροτσουλήθρα  στον κόσμο με ύψος περισσότερο από 52 μέτρα ( πιο ψηλή και από το Άγαλμα της Ελευθερίας). Φυσικά για να φτάσεις στην κορυφή και να αρχίσεις την κάθοδο πρέπει να ανέβεις 264 σκαλιά, όμως τα περίπου 100 χιλιόμετρα που θα πιάσεις μέχρι να φτάσεις στο νερό μέσα σε 18 δευτερόλεπτα σε αποζημιώνουν.

Insano – Beach Park – Βραζιλιά

Σχεδόν 100 χιλιόμετρα την ώρα μπορείς να αναπτύξεις και στην Insano της Βραζιλίας, μια νεροτσουθλήθρα που βρισκόταν στο βιβλίο Guinness ως η πιο ψηλή μέχρι να κατασκευαστεί φυσικά η Verrückt. Αν πάντως δεν βιαστείς να την κατέβεις μπορείς να απολαύσεις την θέα στην Φορταλέζα και τον Ατλαντικό Ωκεανό.

Kilimanjaro – Aldeia das Águas Park Resort – Βραζιλία

Λίγο έξω από το Ρίο, υπάρχει ακόμα μια νεροτσουλήθρα που δύσκολα χωράει και σε φωτογραφία. Είναι το «Κιλιμάντζαρο» η οποία είναι κάτι λιγότερο από 50 μέτρα πάνω από την επιφάνεια του νερού.

The Mammoth – Splashin’ Safari – Ιντιάνα, ΗΠΑ

Μια από τις μεγαλύτερες σε μήκος νεροτσουλήθρες στον κόσμο είναι «Το Μαμούθ», ένα «υδρομαγνητικό τρενάκι» που καλύπτει έκταση λίγο μεγαλύτερη από μισό χιλιόμετρο και έχει ύψος 21 μετρά.

Leap of Faith – Atlantis Paradise Island – Μπαχάμες
Σε ένα εξωτικό περιβάλλον που σε κάνει να νιώθεις ότι βουτάς από κάποιο ναό της χαμένης Ατλαντίδας βρίσκεται στις Μπαχάμες  το «Leap of Faith», στην οποία μπορείς να βάλεις και στοίχημα με τον φίλο σου ποιος θα την κατέβει πιο γρήγορα.

Aqualoop – Terme 3000 Adventure Pool Complex – Σλοβενία
Η Terme 3000 είναι η πρώτη νεροτσουλήθρα στον κόσμο με 360 στροφές. Κατασκευάστηκε το 2008 και είναι η πιο γρήγορη στην Ευρώπη.

Faser – Galaxy Erding – Γερμανία

Μια διαφορετική νεροτσουλήθρα από τις υπόλοιπες βρίσκεται στη Γερμανία και είναι η Galaxy Erding  με τρία διαφορετικά επίπεδα, όμως όσοι αναζητούν περισσότερη αδρεναλίνη ας δοκιμάσουν την  Faser.

BSR Cable Park-Τέξας, ΗΠΑ
Είναι μία από τις πλέον διασκεδαστικές νεροτσουλήθρες στον κόσμο, που βρίσκεται στο BSR Cable Park , στο Waco του Τέξας, αποτελώντας το hot spot του καλοκαιριού. Σε ένα κατάφυτο περιβάλλον οι ιδιοκτήτες του πάρκου δημιούργησαν μια μεγάλη νεροτσουλήθρα με 3 διαδρομές, που καταλήγουν σε μια πρασινογάλαζη βαθιά πισίνα, ενώ στη βάση τους πραγματοποιείται μια αναδίπλωση που επιτρέπει στον χρήστη να εκτιναχτεί στον αέρα και να κάνει βουτιά από μεγάλο ύψος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ