Τι είπε η Κάτια Μακρή στον Λαφαζάνη & σηκώθηκε κι έφυγε από το στούντιο του Star

Καλεσμένος στο δελτίο ειδήσεων του Star ήταν ο υπουργός ΠΑΠΕΝ, Παναγιώτης Λαφαζάνης. 

Ωστόσο, η παρουσία του ήταν πολύ σύντομη, αφού στη δεύτερη ερώτηση αποχώρησε ενοχλημένος.

Σχολιάζοντας τις εικόνες από τους συνταξιούχους, που συνωστίστηκαν σήμερα στις Τράπεζες για να πάρουν τις συντάξεις τους, είπε πως οι εικόνες αυτές είναι θλιβερές κι όλους μας συγκινούν και μας κάνουν να νιώθουμε συμπόνοια απέναντι στους απόμαχους της δουλειάς, που δεν φταίνε σε αυτό που συμβαίνει.

"Τις τράπεζες δεν τις κλείσαμε εμείς, δεν είμαστε τρελοί να κλείνουμε τράπεζες. Τις έκλεισαν αυτοί που έκοψαν τον ELA, εκτός προσθεσμιών για να εκβιάσουν την ελληνική κυβέρνηση να υπογράψει κι αυτοί οι συνταξιούχοι, να μην έχουν σύνταξη αύριο. Αυτό προσπαθήσαμε να αποφύγουμε. Το πιο εύκολο πράγμα ήταν να βάλουμε μία τζίφρα και να πούμε 'να το, αυτό είναι το πρόγραμμα και το εφαρμόζουμε'", είπε.

Στη συνέχεια όμως, η δημοσιογράφος Κάτια Μακρή, τον ρώτησε γιατί αφού ήξερε η κυβέρνηση, ότι το πρόγραμμα έληγε χθες, γιατί το άφησαν μέχρι την τελευταία στιγμή...

"Δεν ήταν καθόλου υποχρεωμένος ο Ντράγκι να το κάνει. Πρώτα από όλα, ο κ. Ντράγκι δεν χρειάζεται απολογητές στην Ελλάδα. Κυρία μου αν νομίζετε ότι ήρθα εδώ..." είπε και σηκώθηκε κι έφυγε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ