Άψογη συνταγή: Ψητό καρπούζι με μέλι, δυόσμο & ξινομυζήθρα

Μια απόλυτα καλοκαιρινή συνταγή για τους λάτρεις του καρπουζιού αλλά και της gourmet κουζίνας

Συστατικά:

  • 6 χοντρές φέτες καρπούζι
  • 1 φλιτζάνι φρέσκο ψιλοκομμένο δυόσμο
  • 6 κουταλιές γλυκού μέλι
  • 6 κουταλιές του γλυκού ξινομυζήθρα

Οδηγίες:

  • Κόβουμε 6 χοντρές φέτες από ένα καρπούζι.
  • Ζεσταίνουμε καλά την ψησταριά μας ή το σχαροτήγανο και ψήνουμε σε δυνατή φωτιά για 3 λεπτά από την κάθε πλευρά.
  • Βγάζουμε από την φωτιά και ρίχνουμε από μία κουταλιά ξινομυζήθρα μία κουταλιά μέλι και τον φρέσκο δυόσμο.

Ευχαριστούμε το gourmed.gr για την παραχώρηση της συνταγής

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ