Story: Αδιόρθωτος Τεξανός Κτηνοβάτης πήγε να βιάσει άλογο & κατέληξε με σπασμένο πόδι

Στις 17 Φεβρουαρίου, ο Σιρίλο Καστίγιο από το Εντινμπουργκ του Τέξας βρέθηκε με σπασμένο πόδι στον αχυρώνα της γειτόνισσάς του. Τότε ισχυρίστηκε ότι τον χτύπησε αυτοκίνητο και ότι σύρθηκε ως εκεί τραυματισμένος.

Ο έλεγχος του ιστορικού 45χρονου άντρα αποκάλυψε ότι είχε συλληφθεί στο παρελθόν δυο φορές κατηγορούμενος για κτηνοβασία στον ίδιο μάλιστα αχυρώνα.
Τον Ιούνιο του 2013 η κάμερα τον έπιασε να εισέρχεται στον στάβλο και να βιάζει ένα δύσμοιρο θηλυκό άλογο με το όνομα Νάντια.
Την τρίτη φορά, το άλογο που πήγε να βιάσει τον πρόλαβε, με ένα ισχυρό λάκτισμα του έσπασε το πόδι και μετά η ιστορία πήρε το δρόμο της.
Ακόμη, στον Καστίγιο επιβλήθηκαν κατηγορίες μόνο για παράνομη είσοδο σε ξένη ιδιοκτησία. Αυτές τις μέρες διεξάγεται η δίκη του σε δικαστήριο του Ντάλας κι αν βρεθεί ένοχος θα καταδικαστεί σε κάθειρξη για διάστημα μέχρι κι έξι μήνες, καθώς είναι ήδη (δις) υπότροπος.
Ωστόσο δεν του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κτηνοβασία καθώς δεν υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες και το άλογο δεν δύναται να παραστεί ως μάρτυρας στη δίκη.
Το χειμώνα του 2012 είχε συλληφθεί στο Τέξας ένας ακόμα κτηνοβάτης που προσπάθησε να βιάσει το άλογο του γείτονά του. Σε εκείνη την περίπτωση η διαστροφή ήταν ακόμα βαθύτερη, αφού ο δράστης ονόματι Άντριου Μεντόζα είχε ισχυριστεί ότι «ήθελε να κάνει ένα μωρό με το άλογο, το οποίο θα είναι μισό άλογο και το μισό άνθρωπος».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ