Μade in Greece ο Nikos Koulis- Διεθνής κοσμηματοποιός δημιουργεί φαντασιακές συλλογές με τέχνη & ροκ

 Ξεκίνησε το label το 2006 και έχει εξελιχθεί με μικρά και σταθερά βήματα. “Ένα βήμα την φορά” είναι η έκφραση που λέει συχνά αλλά και η στάση ζωής που τον χαρακτηρίζει. 

 Και μετά την πρόσφατη βράβευση στα Couture Design Awards για την πρώτη του bridal συλλογή, το όνομα του Νίκου Κούλη πρωτοστατεί στη νέα γενιά σχεδιαστών κοσμημάτων που προβάλλουν το ελληνικό design στο εξωτερικό, με συμμετοχές στη σημαντικότερη παγκόσμια έκθεση κοσμημάτων Baselworld της Βασιλείας (για τέταρτη χρονιά) και την έκθεση Couture του Λας Βέγκας (για τρίτη χρονιά) αλλά και σταθερή παρουσία στις Εβδομάδες Μόδας του Παρισιού.

Εκτός από τις δικές του μπουτίκ στο Κολωνάκι και την Μύκονο, τα κοσμήματά του βρίσκονται σε κορυφαία καταστήματα του κόσμου όπως το Bergdorf Goodman της Νέας Υόρκης, το Matches του Λονδίνου, τα Collette και Montaigne Market του Παρισιού, το Tsum της Μόσχας ή το Restir του Τόκιο, ενώ τα βλέπουμε να λαμπυρίζουν δίπλα στα τατού της Ριάνα και να παίρνουν χιλιάδες like στον λογαριασμό Instagram της Κιάρα Φεράνι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ